2014/05/23, 08:51 PM
باز هم یه خاطره ی قشنگ در کنار دوستان ام اس سنتری رقم خورد
روزی که اطلاعیه سفر طالقان رو روی سایت دیدم تصور نمیکردم و جدی جدی تصور نمیکردم اینبار هم بتونم همسفر ام اس سنتر باشم
توی شرایط سختی بودم اما یه حسی بهم گفت حدیث برو ثبت نام کن
اولین لحظه دیدار وقتی دوستانم رو دیدم فقط میدونم به وجد اومدیم و با شوق به سمت همدیگه میامدیم
طالقان بسیار زیبا بود اما زیباتر از اون دور هم بودنون بود که مدام من بهش فکر می کردم و سعی میکردم جلوی اشک شوقمو بگیرم
خوشحال بودم
نه از اینکه ام اس دارم، از اینکه هم من با ام اس کنار اومدم و هم دیدم دوستانی دارم که اونا هم باهاش کنار اومدن و اون رو به عنوان بخشی از زندگی پذیرفتن. و همین بود رمز شاد بودنمون
از کجای این لحظه های ناب بگم؟
تصورم این بود سفر شمال زیباترین و خاطره انگیزترین سفرم بوده اما طالقان رو که اومدم دیدم ام اس سنتر هر روز بهتر از دیروز
شمال عالی بود
طالقان عالی خود
و همه سفرهای سایت عالی هستن. چون ماها عالی هستیم
قصد آب کردن دل کسی رو ندارم فقط نمی تونم جلوی هیجانات خودم رو بگیرم
باور بفرمایید خیلی این سفر برام ارزشمند بود
چقدر دلم میخواد بتونم همه سفرها رو بیام
چقدر دلم میخواد هر بار با این دور هم بودنها به یاد بیارم که ام اس واقعا تلنگری است برای بهتر زیستن
شاید فکر کنید اغراق می کنم اگه بگم دلیل زنده بودن من توی این روزای سخت، ام اس سنتره. اما واقعیه
ها عامو بهم نمیاد اینقد احساساتی باشوم ینی؟
همه تون رو دوس دارم
تشکر از همه تون
بازم زیادی حرف زدم. میدونم
ممنون از حوصله تون
روزی که اطلاعیه سفر طالقان رو روی سایت دیدم تصور نمیکردم و جدی جدی تصور نمیکردم اینبار هم بتونم همسفر ام اس سنتر باشم
توی شرایط سختی بودم اما یه حسی بهم گفت حدیث برو ثبت نام کن
اولین لحظه دیدار وقتی دوستانم رو دیدم فقط میدونم به وجد اومدیم و با شوق به سمت همدیگه میامدیم
طالقان بسیار زیبا بود اما زیباتر از اون دور هم بودنون بود که مدام من بهش فکر می کردم و سعی میکردم جلوی اشک شوقمو بگیرم
خوشحال بودم
نه از اینکه ام اس دارم، از اینکه هم من با ام اس کنار اومدم و هم دیدم دوستانی دارم که اونا هم باهاش کنار اومدن و اون رو به عنوان بخشی از زندگی پذیرفتن. و همین بود رمز شاد بودنمون
از کجای این لحظه های ناب بگم؟
تصورم این بود سفر شمال زیباترین و خاطره انگیزترین سفرم بوده اما طالقان رو که اومدم دیدم ام اس سنتر هر روز بهتر از دیروز
شمال عالی بود
طالقان عالی خود
و همه سفرهای سایت عالی هستن. چون ماها عالی هستیم
قصد آب کردن دل کسی رو ندارم فقط نمی تونم جلوی هیجانات خودم رو بگیرم
باور بفرمایید خیلی این سفر برام ارزشمند بود
چقدر دلم میخواد بتونم همه سفرها رو بیام
چقدر دلم میخواد هر بار با این دور هم بودنها به یاد بیارم که ام اس واقعا تلنگری است برای بهتر زیستن
شاید فکر کنید اغراق می کنم اگه بگم دلیل زنده بودن من توی این روزای سخت، ام اس سنتره. اما واقعیه
ها عامو بهم نمیاد اینقد احساساتی باشوم ینی؟
همه تون رو دوس دارم
تشکر از همه تون
بازم زیادی حرف زدم. میدونم
ممنون از حوصله تون
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من