2013/12/27, 05:46 PM
اقا کامیار به نظر من اصلا نگران نباشید
کلا علائم های حسی علامتهای مهمی نیستن
اگه بهشون توجه نکنید کم کم از بین میرن
اما اگه این بی حسی ها ادامه داشت اونم به مدت زیاد اونوقت باید مثا ارزو جان پیگیریش کنید و به دکترتون بگید
با توجه به اینکه تازه پالس گرفتید و زمان میبره تا کورتون کاملا عوارض حمله رو از بین ببره زمان دادن و بی خیالش بودن بهترین کاره
اگر از نظر قدرتی ؛ قدرت عضوی از بدن کم بشه یت بی حسی طوری باشه که اصلا نتونید اون عضو را احساس کنید به دکترتون بگید اما در حد گز گز و مور مور و این چیزها یه شوخیه کوچولوی ام اسیه
میخواد از تنهایی در بیاد باهاتون شوخی میکنه یکم
پیشنهاد من به شما به خاطر اینکه پالستونو تازه گرفتید بی خیالی و بی خیالی و بی خیالیه !!!
هرچی بیشتر ادم به ام اس فکر کنه اون بیشتر خودشو نشون میده از اونجایی هم که شما تازه به جمع ما پیوستید هنوز ذهنتون خیلی در گیرشه
اما جدا اگه میخواین راحت لشید از دست این علائم بهشون فکر نکنید
همه ی اینها رو تجربه دارم
من یه موقعی از فکرش یه ماه انگشتای پام بی حس بود از بس به مریضیم فکر میکردم اون اولا اما الان خدا رو شکر خوبه خوبم
با ارزوی سلامتی برای شما و همه ی دوستای خوبه اینجا
کلا علائم های حسی علامتهای مهمی نیستن
اگه بهشون توجه نکنید کم کم از بین میرن
اما اگه این بی حسی ها ادامه داشت اونم به مدت زیاد اونوقت باید مثا ارزو جان پیگیریش کنید و به دکترتون بگید
با توجه به اینکه تازه پالس گرفتید و زمان میبره تا کورتون کاملا عوارض حمله رو از بین ببره زمان دادن و بی خیالش بودن بهترین کاره
اگر از نظر قدرتی ؛ قدرت عضوی از بدن کم بشه یت بی حسی طوری باشه که اصلا نتونید اون عضو را احساس کنید به دکترتون بگید اما در حد گز گز و مور مور و این چیزها یه شوخیه کوچولوی ام اسیه
میخواد از تنهایی در بیاد باهاتون شوخی میکنه یکم
پیشنهاد من به شما به خاطر اینکه پالستونو تازه گرفتید بی خیالی و بی خیالی و بی خیالیه !!!
هرچی بیشتر ادم به ام اس فکر کنه اون بیشتر خودشو نشون میده از اونجایی هم که شما تازه به جمع ما پیوستید هنوز ذهنتون خیلی در گیرشه
اما جدا اگه میخواین راحت لشید از دست این علائم بهشون فکر نکنید
همه ی اینها رو تجربه دارم
من یه موقعی از فکرش یه ماه انگشتای پام بی حس بود از بس به مریضیم فکر میکردم اون اولا اما الان خدا رو شکر خوبه خوبم
با ارزوی سلامتی برای شما و همه ی دوستای خوبه اینجا
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you