2010/08/28, 12:16 PM
والا من الان چند ساله که چه توی اینترنت و چه تو دنیای خارجی دوستانی دارم که از جنس مخالف بودن ، هم کلاسی ، همکار ، هم دانشگاهی خانواده ام هم همه رابطه ها و دوستی های من رو می دونن ، من نه کسی وابسته شدم نه سعی کردم از اون طرف امیدواری بگیرم ، البته اینی که شما می فرمایید من تو شهر خودم نمی خوام کسی بدونه من این رو قبول ندارم ، درسته که خانواده ام با من مخالفت کردن و الان فامیل از بیماری من بی اطلاع هستند ولی من به همه دوستان خودم گفتم ، چه تو نت چه تو دنیای خارج از نت !
بعد هم دوستی های قبل از ازدواج اون هم به صورت اینترنتی !!!! بعد از ازدواج خواه ناخواه به فراموشی سپرده میشه ، لااقل من یکی که این طوری ام ، اگر سعی کنید به کسی وابسته نشید هیچ مشکلی براتون بوجود نمیاد یاسی جون ، یکم خوب نیست آدم خودش رو زیادی به کسی که از طریق اینترنت باهاش آشنا شده نزدیک کنه ...
بعد هم دوستی های قبل از ازدواج اون هم به صورت اینترنتی !!!! بعد از ازدواج خواه ناخواه به فراموشی سپرده میشه ، لااقل من یکی که این طوری ام ، اگر سعی کنید به کسی وابسته نشید هیچ مشکلی براتون بوجود نمیاد یاسی جون ، یکم خوب نیست آدم خودش رو زیادی به کسی که از طریق اینترنت باهاش آشنا شده نزدیک کنه ...
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth