2013/07/04, 11:14 AM
سلام
من موندم همه حرفهاشونو بزنند بعد من بگم
نمی دونم آخه بعد 2 سال این چه برنامه سفریه که گذاشتین
آخه این سفر فقط مال تهرانی هاست؟
بفکر ما شهرستانی ها نیستین؟ آخه ما که با وجود اونهمه سختی هزینه بماند برای دیدار فورا میائیم آخه شما فکر نکردین ما چه جوری 5 صبح تهران باشیم ودر برگشت هم حتی اگه 11 شب هم تهران باشیم چه جوری بر گردیم؟؟؟؟
واقعا این منصفانه نیست من واقعا بشدت از مسئولین گله مندم
باب آدم سالم هم همچین مسافرت کوتاهی بره مریض میشه چه برسه به ما که زود خسته میشیم
باور کنید من همین دیدارو که اومدم در برگشت نای راه رفتن نداشتم وتا برسم خونه دیگه حسابی حالم بد شده بود
شوهرم با تعجب می پرسد واقعا اینقدر این دیدار برات ارزش داشت که اینهمه هزینه مالی ومهتر از همه جسمی کردی گفتم از دیدین دوستانی که فقط از اونها یک اسم می دونم بعد خودشونو می بینم خیلی خوشحال می شم
اما بازممیگم بابت این سفر از مسئولین سایت خیلییییییییی ناراحت وگله مندم
من موندم همه حرفهاشونو بزنند بعد من بگم
نمی دونم آخه بعد 2 سال این چه برنامه سفریه که گذاشتین
آخه این سفر فقط مال تهرانی هاست؟
بفکر ما شهرستانی ها نیستین؟ آخه ما که با وجود اونهمه سختی هزینه بماند برای دیدار فورا میائیم آخه شما فکر نکردین ما چه جوری 5 صبح تهران باشیم ودر برگشت هم حتی اگه 11 شب هم تهران باشیم چه جوری بر گردیم؟؟؟؟
واقعا این منصفانه نیست من واقعا بشدت از مسئولین گله مندم
باب آدم سالم هم همچین مسافرت کوتاهی بره مریض میشه چه برسه به ما که زود خسته میشیم
باور کنید من همین دیدارو که اومدم در برگشت نای راه رفتن نداشتم وتا برسم خونه دیگه حسابی حالم بد شده بود
شوهرم با تعجب می پرسد واقعا اینقدر این دیدار برات ارزش داشت که اینهمه هزینه مالی ومهتر از همه جسمی کردی گفتم از دیدین دوستانی که فقط از اونها یک اسم می دونم بعد خودشونو می بینم خیلی خوشحال می شم
اما بازممیگم بابت این سفر از مسئولین سایت خیلییییییییی ناراحت وگله مندم
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم