2013/06/29, 11:49 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/29, 03:48 PM، توسط seyyed reza.)
ابتدا از گروه مدیریت تشگر ویژه می کنم که واقعا زحمت می گشن تا یک دیدار بر گذار بشه حمید جان آقا فربود خیلی دوستان دارم
تشکر می کنم از گروه تدارکات پذیرائی کنندگان که واقعا از ابتدا تا آخر برنامه تلاش کردند تا بازم یک دیدار عالی و به یاد ماندنی داشته باشیم
بازم تشکر ویژه دارم از دوستان از دورو نزدیک تشریف آورن تا بازم چند ساعتی خوش باشیم
و از دوستانی که نیامده بودند منتظر و چشم به راه شان بودیم ولی به دلایلی نیامدن از جمله سینای عزیزم که دلم واسش لک زده آقا احسان -پویا -سر گل- و بقیه که انشا الله دفعه بعد ببینیم
بقول آقا حمید اینهمه دوست خوب و مهربان که در اطرافمان داریم دیگه چه غمی داریم ها ها ها ها ها
از خانم فرناز تشکر می کنم که آمدن و تولدشان بود و تا آخر در کنارمان بود و اجازه داد که از فرمی که داده بودن ازشون تقلب کنم
آقا ابراهیم که به بنده لطف زیادی دارن و قول دادن که در همین روزها بیان تبریز و من مجبور شدم ازش وسیله ای به گرو نگه دارم که حتما بیان
از معصومه خانم نازنین خانم تشکر می کنم که که اینهمه به منو هستی محبت می کنن
بابت کتاب هدیه بازم ممنون
و آقا علی رضا که بعد اینهمه غایب بودن بازم آمدن و در جمع بودن باعث خوشحالی بنده شدن
در جمع بازم از همه دوستان از مدیریت گرفته تا آخر تشکر می کنم و دست همشونو می بوسم
خدایا بینهایت دوستت دارم