(2013/06/28, 09:01 PM)Saina نوشته است: . . .ساینا به شماسپرده بودم که جای منو که اومدنم 100٪بودولی بدلیل کاری کنسل شد خالی کنید ویک یادی ازمن بکنید.
هـــــی 5 ساعت از دیدار گذشـــت
از حضور تک تکتون یه عالمـــــه انـــــرژی گرفتم و تونستم واسه چند ساعت مشــــکلات رو فراوش کنم
جـــای دوستای گلــــم که نیومده بودن خــیلـــی خالی بود مخصوصا سینای عزیز و امیدواریم هـــرچی زودتر ببینیمش
خیلی از دوستان هم زحمت کشیده بودن و از راه دور اومده بودن و ما رو کلی شرمنده کردن
تو این دیدار فکر کنم بعد از حدود دو سال مراسم معــــرفی اعضا داشتیم
البته یه مراسم ســـوگواری کوچیــــک هم واسه زنده یاد Iphone فربد داشتیم و قرار شد براش گلــــریزون کنیم
و چون ایان امتحانات و کنکور هم بود یه فرم نظرسنجی در رابطه با عملکرد سایت و دیدار ها به دوستان داده شد که زحمت کشیدن و پرش کردن
همچنین یه هدیه ی خیلی خوب از دوستمون همدم داشتیم : کتابی بود که ترجمه کردن، به اسم راهنمای تغذیه و مراقبت های بهداشتی و دارویی در بیماران MS .
از تیم مدیریت هم تشکر ویژه ای دارم که همیشه واسه بهتر برگزار شدن دیدارها همه تلاششون رو میکنن و کلـــی زحمت میکشن
تو این دیدار بخشِ پخشِ وله و مصاحبه و خبر مسافرت همـــدان رو خیـــلـــی خـیــــلـــــی دوووس میداشتم
و در آخر . . .
مرســـــــــــــــی که هستید
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره