2013/03/09, 09:43 AM
(2013/03/08, 11:39 PM)ابراهیم نوشته است: واقعا جای همه خالی بود راستی معصومه رو یادم رفته بودممنون آقاابراهیم خان که بیادماغابین بودیدمن ازاین خیلی خوشحال هستم که به شماخوش گذشته است.امیدوارم که برای یکی ازدیدارهای آینده که حمیدوسینازحمت تدارکش رامیکشندخداعمری وسلامتی دادوموقعیتی فراهم کردبتونم شرکت کنم وازفیض دیدارهمگی لذت ببرم.شدیدابه امیدهمچین سعادتی هستم.
اینکه اسامی غائبین نوشتم دوستائی بودن که دیدارهای قبلی اومده بودن و همدیگه رو دیده بودیم
وگرنه جای سارگل و زهرا و پریسا و شیرین و مرضیه و پویش و ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. . . . واقعاً سبز بود
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره