امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اغلب خانواده هاابتلای یکی ازعزیزان خودبه ام اس رامخفی میکنند
من به یک دکترمغزواعصاب بغیرازدکترخودم مراجعه کرده بودم من بهش گفتم من مبتلابه بیماری ام اس هستم وام ار ای خودم روبهش دادم بعدازنگاه ام ارای بمن گفت میتونی ادرارتوکنترل کنم گفتم بله,درجواب من گفت چطورممکنه وبازازم پرسیدحافظه ات خوبه گفتم عالی هست بازگفت این امکان نداره,من دیگه بهش مهلت ندادم گفتم حالامن میخوام ازشمایک سوال بپرسم آیابیماری ام اس فقط یک نوع هست گفت نه 4نوعه,گفتم من ام اسم خوشخیم هست اینوشمابایدبادیدن ام ارای ودیدن خودمن تشخیص میدادین,حالامن موندم بیمارمشکلش روبه دکترنگه به کی بگه.وقتی دکتربهت بگه بیماری ام اس ازسرطان خون وایدزهم بدترهست اونوقت بیمارنبایدتوی مدرک پزشکی اون پزشک شک کنه.من وشمابایداول ببینیم که سطح آگاهی طرفمون بالاهست یانه اگه سطح آگاهیش بالابودبهش بگییم به هرکسی نگییم اینطوری به نفع مون هست
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : Hasty , liliyam , tinaa

پیام های داخل این موضوع
RE: اغلب خانواده هاابتلای یکی ازعزیزان خودبه ام اس رامخفی میکنند - توسط sargol - 2013/03/01, 04:07 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ستاره ها به خانواده ام اس دلگرمی دادند hamdam 5 4,685 2013/05/07, 10:50 PM
آخرین ارسال: samiramiss
  پيش بيني وجود يک بيمار ام اس در هر خانواده تا 10 سال آينده hamdam 28 15,730 2013/01/30, 12:40 PM
آخرین ارسال: OMG!
  اغلب خدمات مورد نیاز به بیماران خاص رایگان ارائه می‌شود paeazan 7 5,240 2012/10/29, 08:04 PM
آخرین ارسال: paeazan

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان