2013/02/02, 06:39 PM
(2013/02/01, 11:59 AM)chipchip نوشته است: اجازه ما یه چی بگیم
چرا از اون زاویه به قضیه نگاه نمیکنین
اون آقا پسری که هفته دیگه نامزدیشه چند درصد مطمئنِ که عروس خانوم تا آخر عمر هـــیـــــــچ بیماری نمیگیره ، حالا اگه اون دختر خدای نکرده تو زندگی به یه بیماری مبتلا بشه، که نیاز باشه به یکی تکیه کنه، به نظرتون اون آقا پسر میتونه همون شخص باشه،
یکی از آشنایان دور ما (دختر) بعد از چند سال دوستی با یه پسری همین پارسال ازدواج کردن ، خیلی هم عاشق و معشوق و از صوبتا بودن ، هنوز یکسال هم نگذشته از هم جدا شدن ، دختر بنده خدا هم خیلی از لحاظ روحی داغون شده ، فقط هم یه دلیل میتونه داشته باشه اونم اینه که تو این چند سال دوستی همدیگرو خوب نشناخته بودن چون وارد زندگی نشده بودن وقتی رفتن زیر یه سقف و تو شرایط مختلف قرار گرفتن تازه متوجه شدن طرف مقابل چجوریه که دیگه خیلی دیر شده بود
من دقیقا متوجم منظور شما چیه ، ولی از این نظرم نگاه کنیم که :
این قضیه میتونه یه اتفاق بُرد بُرد باشه ، یعنی اگه طرف مقابل اونقدر قوی النفس بود و درکش بالا بود که قبول کنه که خیلی خیلی موردِ عالی میتونه باشه ، از طرف دیگه اگه طرف نتونست یه همچین توانایی و در خودش ببینه و پاپس بگشه بازم حداقل یه کِیسهِ نا مناسب خودشو به موقع نشون داد نه تو زندگی
چیپ چیپ عزیز کاملا حق با توست!من و همسرم سال 86 ازدواج کردیم و کمتر از دو ماه پس از تشخیص ام اس برای من(پارسال)همسرم ماهیت واقعی خودش رو نشون داد.اون کم آورد و الان هم جدا می شیم البته اطرافیان و خانوادش خیلی نقش داشتن.من تصمیم خودم رو گرقتم و امیدم به خداست.چنین آدمی قابل اعتماد نیست چه تضمینی وجود داره که در طول زندگی برای خود اونها مشکلات بدتری پیش نیاد.ما ام اسی ها که چیزیمون نیس
اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی