2012/12/05, 09:01 PM
من تبلیغلت وزیری تبار رو از ماهواره شنیده بودم قبلا اما هرگز به حرفهای ماهواره اعتماد نکردم.یعنی خب صرفا تبلیغاته دیگه و تبلیغلا هم پر از دروغن
چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یکی از آشناهاش حالش بد بوده و با وزیری تبار تماس گرفته و ... و الان حالش خوبه!!!!!!!!
با وجودی که قبولش نداشتم اما شمارشو گرفتم و زنگ زدم.اصلا یادم نیست دیگه چی شد
البته من به دوستم گفتم که مگه میشه با یه مکالمه فوری خوب بشه؟ و شاید این وزیری روانپزشکه
نمیدونم اون بیماره چی شده دیگه اما کلا بعضی خبرها مشخصه که فقط برای کلاهبرداریه.اگه رفتم سراغ همیوپاتی چون یکی از آشناهامون رو دیدم که چقدر با اون بهتر شد.بهتره ما حواسمون به کلاه بردارها باشه
چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یکی از آشناهاش حالش بد بوده و با وزیری تبار تماس گرفته و ... و الان حالش خوبه!!!!!!!!
با وجودی که قبولش نداشتم اما شمارشو گرفتم و زنگ زدم.اصلا یادم نیست دیگه چی شد

البته من به دوستم گفتم که مگه میشه با یه مکالمه فوری خوب بشه؟ و شاید این وزیری روانپزشکه

نمیدونم اون بیماره چی شده دیگه اما کلا بعضی خبرها مشخصه که فقط برای کلاهبرداریه.اگه رفتم سراغ همیوپاتی چون یکی از آشناهامون رو دیدم که چقدر با اون بهتر شد.بهتره ما حواسمون به کلاه بردارها باشه

ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![[تصویر: 1927b880db2a9f321.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1927b880db2a9f321.jpg)