2012/11/11, 04:03 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/11/11, 04:27 AM، توسط toloeedigar.)
سلام دوست عزیز
من تازه عضو سایت شما شدم. به نظر من باید با فرد مقابل در میان گذاشت ، اما نباید از رحمت خدا نا امید شد. ادم برای زندگی با روح فرد مقابلش زندگی میکنه نه با جسمش. چطور هست که اینهمه آدم سالم قدر زندگیشون را نمیدانند اما خیلی ها هستند که شاید از نظر ظاهری مشکل داشته باشند اما خیلی خوب هم کنار هم زندگی میکنن. به نظر من همه انسانها مثل هم نیستند. من خودم اگر کسی را دوست داشته باشم اصلا به چیز دیگه ای کار ندارم.
خوشحال میشم بقیه هم نظرشون را بگذارند
سلام دوست من شعرتون در مورد حضرت زهرا و تصویر پروفایلتون قشنگ بود
سلام
به نظر من ادمها با روح و قلب طرفشون زندگی میکنن نه جسمشون.
البته که طرفق مقابل باید بدونه ، و البته باید انتظار خیلی مسائل دیگه را هم باید داشت. شما با صداقت میری جلو، اگر لیاقتت را داشته باشن میمونن.
حتما
من تازه عضو سایت شما شدم. به نظر من باید با فرد مقابل در میان گذاشت ، اما نباید از رحمت خدا نا امید شد. ادم برای زندگی با روح فرد مقابلش زندگی میکنه نه با جسمش. چطور هست که اینهمه آدم سالم قدر زندگیشون را نمیدانند اما خیلی ها هستند که شاید از نظر ظاهری مشکل داشته باشند اما خیلی خوب هم کنار هم زندگی میکنن. به نظر من همه انسانها مثل هم نیستند. من خودم اگر کسی را دوست داشته باشم اصلا به چیز دیگه ای کار ندارم.
خوشحال میشم بقیه هم نظرشون را بگذارند
(2012/11/10, 07:47 AM)پویش نوشته است: نه بابا پروانه جان مستجاب الدعوه بیاوایثارکن وبدون شماره حساب دعاکن
سلام دوست من شعرتون در مورد حضرت زهرا و تصویر پروفایلتون قشنگ بود
سلام
به نظر من ادمها با روح و قلب طرفشون زندگی میکنن نه جسمشون.
البته که طرفق مقابل باید بدونه ، و البته باید انتظار خیلی مسائل دیگه را هم باید داشت. شما با صداقت میری جلو، اگر لیاقتت را داشته باشن میمونن.
حتما