2012/10/06, 03:47 PM
(2012/10/06, 02:42 PM)شیرین نوشته است: نازنینم
منم موافقم که گفته بشه بهتره از هر لحاظ....اما همیشه به این فک میکنم که:
تو زندگی زناشویی خوبی و خوشی هست...دعوا هم که جای خود داره
حالا اگه مشکلی ایجاد بشه که بین طرفین بحثی بشه و اینا ...اگه فقط مثلا آقاهه بدونه که خانومش مبتلاس و یه چیزی از دهنش در بره و بگه آدم میتونه اینو قبول کنه و فرصت جبران بده به طرف چون دوسش داره...اما اگه خونوادش بدونن و اینکارو بکنن چی؟!
اینکه مثلا بزنه و بیجنبه تشریف داشته باشن که بیانو سر هر چیز مسخره و بحث... حرف ام اسو بکشن وسط اونموقع چی میشه؟آیا این باعث نمیشه از طرف مقابل سرد بشیم؟مگه میتونه هر بار تو روی خونوادش وایسته؟تا کی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همیشه به این فک میکنم....و این موضوع برام حل نشده است...
من هم نظره نازنین رو خوندم هم شیرین جون رو
منتها نازنین یه جا گفت وقتی ازدواج میکنی باید پی همه چیز رو به تنت بزنی چرا؟
مگه نه اینه که ازدواج باید بخش دیگه ای از آرامش انسان ها باشه؟
پس این تحمل کردن نیست ...ما میتونیم خودمون ام اس رو به طرف مقابل بشناسونیم اونم نه جوریکه فرد هر لحظه آماده باش اتفاق باشه میتونیم انقدر قشنگ معرفیش کنیم که فرقی با سالم پیدا نکنه و بدونه فقط یه لحظه هایی ناخوشی داره ....
و اما شیرین جون
خانواده پسر نقش مهمی دارن که بدونن نه به لحاظه اینکه خانواده شوهرن نه بلکه به خاطره اینکه ممکنه مواقعی پیش بیاد که خودت نتونی با خانوادت در میون بزاری ولی احتیاج به همدم داری واینکه همسرت باید جوری دوستت داشته باشه که اجازه نده مریضیت یک وسیله تیکه انداختن بشه بهت ...
در ثانی
خانواده همسر چه خانم چه آقا فرقی نداره مهم اینکه اگر ام اس رو درست متوجه بشن مطمئنن وسایل آرامش رو براتون فراهم میکنن
ما دوستانی داریم تو سایت که یکی ام اس و دیگری ام اس نداره باهم ازدواج کردند و الحمدالله تا الان یک تیکه هم به هم ننداختن
مهم اینکه زوج ها برای هم ارزش قائل بشن اون وقته که دیگه این ترس ها بی فایده و حتی خنده داره....
به نظره من اول باید همسر رو چه خانم ها و چه آقایون از معیارهای دیگه بررسی کنن و بعد اگر دیدن از همه معیارها اوکی هستن خورد خورد براشون این ام اس رو جوری توضیح بدن که فرد واقعا متوجه بشه که هیچ فرقی با فرده سالم نداره اگر تحت کنترل باشه بیماریش....(تحت کنترل دکتر و آرامش )
به نظره من هر چی بیشتر مخفی کنید از خانواده ی طرف مقابل به نسبت باید استرس بیشتری تحمل کنید و این اشتباهه که مبادا برن سره یخچال دارومو ببینن یا برن فلان دکتر بفهمن؟
وقتی همسر فرد از مریضی باخبر باشه و واقعا طرف رو دوست داشته باشه مطمئنا در مقابل خیلی چیزها که شما رو اذیت میکنه می ایسته ....البته این رویا نیست چون من به چشمه نمونه خیلی بارزی دیدم از فرده ام اس دار و سالم که با هم ازدواج کردند و خداروشکر احترامشون روز به روز زیادتر میشه
فعلا سکوت را برگزیدیم ............