سلام به همه دوستای گل ودوست داشتنی و عزیز .من همین الان یعنی ساعت 2 بامداد رسیدم خونه (اراک) ولی اونقدر انرژی گرفتم امروز از این دیدار که با خودم گفتم که بیام تو سایت .از همه ممنونم .می دونم که هماهنگ کردن چنین برنامه ای کار سخت وطاقت فرسایی هست ولی واقعا گل کاشتید .ازآقا سینای عزیز که امروز خیلی پرانرژی وبشاش بود و من از صحبت کردنش وحس صمیمیتش خیلی خوشم اومد وتحسینش می کنم امیدوارم که همیشه موفق باشه .از حمید آقای گل که واقعا دلنشین ودوست داشتنیه .ازآقا فربود عزیز که از همون شبی که کلیپ برنامه ماه عسل رو تو سایت دیدم ازش انرژی گرفتم تا امروز که از نزدیک دیدمش .از خانمهای محترمی که زحماتشون قابل تقدیره سارا خانم .مهسا خانم .ساناز خانم و...
به تیم مدیریت سایت تبریک میگم .قبل از اینکه به این دیدار بیام تک تک اعضای سایت رو دوست داشتم ویه حس جالب و مثبت نسبت به همشون داشتم ولی امروز وقتی دیدمشون حس کردم که خیلی وقته که می شنامشون خیلی جالبه که بیش از 100 نفر با یه حس مشترک..... به عنوان یه رکورد میشه ثبتش کرد .شاید فکر کنید که جوگیر شدم......
ولی من سه سال فعالیت در سازمانهای مردم نهاد رو تجربه کردم تو کارگاههای آموزشی شرکت کردم که همه کارشناس علوم اجتماعی و روانشناسی بودن ولی به جرات میگم با وجود اینکه فرصت نشد همه خودشون رو معرفی کنن من بعضی از اعضا رو آخرین لحظات شناختم ولی همه چیز اونطوری بود که دوست داشتم باشه من نمره 10 رو دادم به این دیدار ولی مطمئنم که 10 خیلی کمه 100 یا 1000 شایدم بیشتر
عالی عالی
مطمئنم که همه امشب تا صبح از خوشحالی مثل من بیدارن
به تیم مدیریت سایت تبریک میگم .قبل از اینکه به این دیدار بیام تک تک اعضای سایت رو دوست داشتم ویه حس جالب و مثبت نسبت به همشون داشتم ولی امروز وقتی دیدمشون حس کردم که خیلی وقته که می شنامشون خیلی جالبه که بیش از 100 نفر با یه حس مشترک..... به عنوان یه رکورد میشه ثبتش کرد .شاید فکر کنید که جوگیر شدم......
ولی من سه سال فعالیت در سازمانهای مردم نهاد رو تجربه کردم تو کارگاههای آموزشی شرکت کردم که همه کارشناس علوم اجتماعی و روانشناسی بودن ولی به جرات میگم با وجود اینکه فرصت نشد همه خودشون رو معرفی کنن من بعضی از اعضا رو آخرین لحظات شناختم ولی همه چیز اونطوری بود که دوست داشتم باشه من نمره 10 رو دادم به این دیدار ولی مطمئنم که 10 خیلی کمه 100 یا 1000 شایدم بیشتر
عالی عالی
مطمئنم که همه امشب تا صبح از خوشحالی مثل من بیدارن