2012/09/15, 10:08 AM
(2012/09/15, 12:45 AM)Ali 324 نوشته است: کلی تایپک کردم یهو پرید !!
شما نباید در جلسه ی اول به خواستگار بگید ام اس دارید ! چون ام اس از اسرار شخصیه زندگیه شماست و این کار رو هیچ مشاوری توصیه نمیکنه !!
باید در جلسه ی دوم یا سوم صحبت !! اگه هردو تون از هم خوشتون اومد و شرایط هم رو پذیرفتید !! اون هم با انالیز شخصیتی فرد بهش بگید !! انالیز کنید این فرد توانایی شنیدن ام اس را داره یا نه ؟؟ اینجاست که مشخص میشه شما چقدر تونستید از خصوصیات مورد نظر ایشون نمره 100 بگیرید !!
بعد اگه ایشون به شما در همه ی زمینه ها 100 داده باشن اون وقته که نمی تونن شما رو به راحتی کنار بذارن !! حتی با وجود ام اس تون !! اون وقت بحث ایمان پر رنگ میشه !!
(( یعنی یه فردی که کاملا با من مچ( match ) باشه و فقط به دلیل ام اس بگه نمیتونه!!!!یعنی ایمانش ضعیفه؟!))
نه !! یعنی شما خوب نتونستید روی روانش قدم بزنید !! بعد بحث ایمان میاد وسط !!
شوهر های مردم چشم شون رو روی خیلی از معایب می بندند بنا به دلایل زیادی از جمله :
1- چون خودشون هم به احتمال زیاد همون عیب را دارن !! که تونستن هضمش کنن در غیر این صورت دارن زجر میکشن !!
2-بعضی از محاسن باعث شده اون مرد فعلا عیب های خانمش رو نبینه !! ولی فقط فعلا نه همیشه !!
نخیر !! چون واقعا براشون فقط همسرشون مهم بود !!و ایمان قوی هم داشتن !!
خداشانس بده !! من برم خواستگاری میگن : 1370 سکه !!
در مرود بچه هم که گفتید بهتون نمی دن !! من کمکتون می کنم از پرورشگاه بدزدید !!
علی اقا من همه این کارایی که میگی کردم طرفم هم ظاهرا خیلی مذهبی و با اخلاق بود ولی نه تنها ولم کرد بلکه رازم رو هم فاش کرد. بس که دعا کردم و به در بسته خوردم خسته شدم
یا من اسمه دوا و ذکره شفاء