2012/09/09, 05:58 PM
(2012/09/09, 12:48 PM)sooorooosh نوشته است: زهرا من به عنوان رئیس انجمن حمایت از حقوق مردان میخوام از دید یک پسر به تک تک این موضوع ها در ان مقاله پاسخ بدمآقای سروش بانمک رئیس انجمن حمایت از حقوق مردان مرسی از پاسخت
1-زیاد از حد عشق كارید؟والا هیچ دختری عشق کار نیست 99.99 درصدشون اینجورین...همه جون کندنا به دوش پسره...اخه خدا من چه گناهی کردم که پسر شدم.
شما یه دختر پیدا کنید که عشق کار باشه...شخصا با کلنگ خدمت پاشنه در خونشون میرسم
2-استانداردهای غیر قابل عبوری دارید؟
اخه من چی بگم...شمائی که استاندارد می چینی برای شوهر دار شدن(اونم از نوع غیر قابل قبول(غ ق ق))جنابعالی خودت تو زندگی چکار کردی...چی شدی که میخوای یه پسر خفن با اون امکانات خفن بیاد ببرتت؟
3-بودن با دوستانتان برای شما كافیاست؟
کسی که فکر اینه که با دوستش باشه دیگه شوهر میخواد چکار ...بره با همون دوستش عروسی کنه...چرا پسر مردمو بدبخت میکنه
4-
از اینكه كسی واقعیت را بفهمد میترسید؟
اینم اصلا نفهمیدم چی بود موضوعش
نتیجه گیری:در کل از پسر جماعت مظلوم تر خدا نیافرید...اونم از نوع ام اسیش...
این مقاله رو که من ننوشتم.یه بابای دیگه نوشته.من فقط گذاشتمش اینجا.مسلما بعضی از خانمها عشق کارن و عشق کار بودن یک خانم بیشتر به زندگی لطمه میزنه تا عشق کار بودن یک آقا.پس خانمه انگار که دنیا رو فتح کرده با حقوقش میگه ازدواج نمیکنم.
معلومه که امثال من تو زندگی شریفمون خیلی کارا کردیم.در اسلام یه خانم میتونه در شرایط عقد بگه شوهرش براش خدمتکار بگیره.و ... جهیزیه هم نمیبریم چون مدرکمون جهازمونه. خلاصه ما دخترها خیلی ماهیم و حق داریم یه پسر ماه گیرمون بیاد
ضمنا پسر مردم خودش منو میخواد.خب عقل تو سرش باشه نیاد برام تا بدبخت نشه
با آرزوی خوشبختی همه ی جوونا.
سروش تو برای پسر بودنت برو در خونه خدا دعوا کن.( هر چند در این جامعه همه ی حق رو به آقایون دادن.ظرفیت کنکور و استخدام و... برای آقایون خیلی بیشتر از خانم ها شده و ....)
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد