2012/08/31, 12:08 PM
(2012/08/31, 08:27 AM)شیرین نوشته است:شیرین جان اگه این از شروط عقد باشه که خواجه حافظ شیراز هم می فهمه ما ام اس داریم! بعد آدم با حرفای صد تا یه غاز مردم چه کار کنه؟!!
دوستای گلم یه چیزی رو لازم دونستم که بگم....گفتم دونستنش برامون شاید خوب باشه و مفید....
این قضیه ی ام اس رو موقع عقد تو شروط ضمن عقد حتما قید کنید....
چون اگه قید نشه و نامی از ام اس برده نشه و شما فقط چون به طرف اعتماد کامل دارین با خودتون بگین لازم نیست و به خودش گفتمو میدونه و از این حرفا....
اگه بعد از عقد خدایی نکرده بره و مطرح کنه که از این موضوع ام اسه شما اطلاعی نداشته میتونه عقد رو به هم بزنه و فسخ کنه....
این موضوع بیشتر برا خانومای محترمه است چرا که مواد 1122 و 1123 قانون مدنی مواردی که برای مرد و زن حق فسخ ایجاد میشه رو بیان کرده....
ماده ی 1122 عیوب مرد رو بیان کرده که در صورت وجود این عیوب زن حق فسخ عقد رو خواهد داشت و 3 مورده و بحثی از زمین گیری نیومده...
اما تو ماده ی 1123 عیوب زن رو آورده که در صورت وجود این بیماریها حتی یکی از این موارد و عدم اطلاع مرد حین عقد برای مرد حق فسخ ایجاد میکند:
1:قرن
2:جذام
3:برص=پیسی
4:افضا
5:زمین گیری
6:نابینایی از هر دو چشم
متاسفانه با توجه به اینکه آقایون تو فسخ عقد و طلاق دادن خانومشون دستشون تو کشوره ما بازهمیتونن از این مورد 5 استفاده کنن و عقد رو فسخ کنن...حتی با استفاده از موارد و هزاران ماده ی دیگه هم میتونن این کارو بکنن کافیه فقط مطرح کنن که خانوم قادر به ایفای وظایف زناشوییش نیستهزاران پرونده ی اینجوری تو دادگاه دیدم
پس همون بهتر که حین عقد این موضوعه ام اس و اطلاع کامله طرف از این موضوع حین انعقاد عقد ضمن عقد شرط بشه که بعدا مشکل ساز نشه...
به نظرم اگه آدم قراره با همچین مردی ازدواج کنه همون بهتر که هرگز ازدواج نکنه!!
روزگاری شده ها!خدا رحممون کنه
درمورد خواستگار هم آدم باید از جانب خودش کاملا مطمئن بشه که این مرد اونی که میخواد هست بعد بهش بگه!ولی اولش باید بگه که یه چیزی رو من باید بگم که الان نمی تونم و باید یه کم بیشتر با عقایدت آشنا بشم! اینطوری طرف هم بعدا شاکی نمیشه چون از اولش بهش گفتی!من که تا حالا به هیچ کدوم از خواستگارام نگفتم چون اصلا به نظرم اوکی نبودن!
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم