(2012/06/29, 10:27 PM)yas نوشته است: من که اصلا به غازدواج فکر نمیکنم بذرا بقیه هر چی میخوان بگن من خودم میدونم چمه و میدونم بقیه اگه بشنون من چمه هم شوک میشن هم جا میزنن خوشبختانه هم کسی نیست که منو دوست داشته باشه پس فکر چیو بکنم دیگه بیخیال من اصلا نه بهش فکر میکنم نه امادگیش رو دارم الان نه نمیخوام اصلا
یاس عزیزم
این فقط شما نیستی که قید ازدواج رو زدی...........
همه ی ما بعضی وقتا با فک کردن به آینده و بیماریمون این فکرو میکنیم که تنهایی بهتره............
وقتی دلمون از کسی میشکنه بیشتر از ازدواج زده میشیم.....
اما عزیز زود قضاوت نکن...........
درسته بی وفایی زیاده اما همه مثه هم نیستن...........
الان که پدر مادر کنارمونه خیالمون راحته...
چون وقتی ناراحتیم کسی هس سرمونو بزاریم رو پاش زار زار گریه کنیم خالی شیم...
کسایی هستن حمایتمون کنن...
ولی عزیزم به اینم فک کردی که خدایی نکرده اگه نباشن وضع چه جوری میشه؟
تا حالا شده زیاد نه حدود یه 10روزی تنهای تنها باشی تو خونه؟
من بودم............الان اگه بگن بین مرگ و تکرار اون 10 روز که تنها بودی یکی رو انتخاب کن مرگ رو انتخاب میکنم.............حتی آدم از صدای خودشم زده میشه...
درسته خواهر برادر هستن اما نقششون تو زندگی چقد میتونه پررنگ باشه؟
هیچ وقت نگو من دیگه تصمیم گرفتم تا آخر عمرم دیگه ازدواج نمیکنم..........
یه چند روز که تنها باشی اون نیازه قشنگ احساس میشه...
نیاز به کسی که حتی شده اصلا حرفی نزنه فقط به حرفات گوش بده.......
هیچوقت نگو من مریضمو منو میخوان چیکارو از اینجور حرفا...........
بخدا ما زیادی سخت میگیریم...برا خود من چندین مورد پیش اومده که من همون بار اول گفتم من ام اس دارم با خودم گفتم میره دیگه پشت سرشم نگا نمیکنه اما برا خیلیاشون اصلا مهم نبود............
سعی کن توانایی هاتو ببینی و به طرف مقابلت نشون بدی...
اگه خودت ضعیف بری جلو مطمئن باش برداشت طرف مقابلت هم این میشه که آره بیمار خاص هستی و ضعیف.............
توانایی ها و تحصیلات و شغل و قلب مهربونتو به طرف معرفی کن نه بیماریتو...
ما همه سالمیم............قلبمون پاکه...درس خوندیم..........حد اقلش اینه که میتونیم از پس خودمون بر بیاییم..........احساساتمونم سر جاشه...
فقط یه کم حساسیم همین...فقط تا موقعی که واقعا احساس نیاز نداشتی سراغ ازدواج نرو...باید نیاز به یه همدم و شریک حس بشه بعد رفت سراغش وگرنه قدر زندگی مشترک رو نخواهیم دونست...
هیچوقت به خودت مجازات تنهایی رو صادر نکن...
تنهایی مختص اوستا کریمه...
موفق باشی عزیزم...
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!