(2012/06/27, 09:38 PM)somayehh نوشته است: سلام به همه دوستان. من تازه عضو شدم. نمی خواین بهم خوش آمد بگین/ من لینک طرح سوالو پیدا نکردم. اینجا مطرحش می کنم. به نظر شما ازدواج دو نفر که هر دو مشکل ام اس دارن منطقی تر یا اینکه حداقل یکی سالم باشه؟ فکر نمی کنین دو نفر اولی بیشتر همدیگرو درک کنن؟ ممنونم از همراهیتون دوستان عزیز.
سلام سمیه خانم.
من تجربه شخصی خودم رو بهتون میگم که 11 ساله ام اس دارم و 26سالمه خیلی دوست داشتم با کسیکه منو درک کنه و بفهمه ازدواج کنم که خدا خواست و یک کسی از نوع خودم را سر راهم قرار داد که الان 2سال با هم زندگی خوب و خوشی را داریم و هردو سر کار میریم و درزندگی مشترک خیلی همدیگرو درک میکنیم.
(2012/06/29, 02:12 PM)a_ra نوشته است: سلام سمیه خانم.عزیزم ولی جریان بارداری رو هنوز نمی دونم که چی میشه ولی میخوام تحقیقات تو این زمینه شروع کنم چون دکترم میگه اصلا نباید بچه دار شی ولی تو این زمینه نباید به 1دکتر اکتفا کرد.....
من تجربه شخصی خودم رو بهتون میگم که 11 ساله ام اس دارم و 26سالمه خیلی دوست داشتم با کسیکه منو درک کنه و بفهمه ازدواج کنم که خدا خواست و یک کسی از نوع خودم را سر راهم قرار داد که الان 2سال با هم زندگی خوب و خوشی را داریم و هردو سر کار میریم و درزندگی مشترک خیلی همدیگرو درک میکنیم.