2012/06/22, 02:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/06/22, 02:20 PM، توسط sooorooosh.)
همه چی رو مسخره گرفتین....من اون روز دوستم تو انجمن شیراز ام اسش نگه نمیداشت...بعد بردنش پیش دکتر نیکسرشت و کلی دیگه که بررسیش کنن....دکتر واقعا دلسوز مریضشه....نگای بیمارش کرد به یه حالت استیصال بر میگرده میگه خدایا چکار کنم...پزشکی که 25 سالاه داره رو ام اس کار میکنه...بیمار بعد از 10 ماه کارش به شیمی درمانی کشیده بود...حالا نگاه بچه دکترافقط به اندازهی سن تو دارن روش کار میکنن...تازه تو 17 سالته من میگم پزشکم سابقه ی 25 ساله داره...
اگر خیلی خیلی میخواین کار کنین تشریف ببرین دو تا داروئی که بیمه نیستو. بیمه کنین....شما میگین گلینا سوئسی رو بیمه نمی کنین چون فنگولیمود ایرانی هست....اخه چکاریه؟
مثلا من ربیف استفاده نکنم چون رسیژن هست؟
شما برادر دارو نساز اگه میخوای کاری کنی برو خفت اون برادرای تو شرکت بیمه رو بگیر تا اون دو تا دارو رو بیمه کنن....قول میدم کلی شخصا دعات کنم

منم فردا دارومو قطع میکنم میرم کومبیزه میخورم....بعدشم مقاله میدم بیرون اثر کم بیزه بر درمان ام اس ....4 تا مثل خودمم جمع میکنم میکم بیا اینا بعد 40 روز حملشون نگرفته....برو بابا گرفتیمونا
اگر خیلی خیلی میخواین کار کنین تشریف ببرین دو تا داروئی که بیمه نیستو. بیمه کنین....شما میگین گلینا سوئسی رو بیمه نمی کنین چون فنگولیمود ایرانی هست....اخه چکاریه؟
مثلا من ربیف استفاده نکنم چون رسیژن هست؟
شما برادر دارو نساز اگه میخوای کاری کنی برو خفت اون برادرای تو شرکت بیمه رو بگیر تا اون دو تا دارو رو بیمه کنن....قول میدم کلی شخصا دعات کنم

منم فردا دارومو قطع میکنم میرم کومبیزه میخورم....بعدشم مقاله میدم بیرون اثر کم بیزه بر درمان ام اس ....4 تا مثل خودمم جمع میکنم میکم بیا اینا بعد 40 روز حملشون نگرفته....برو بابا گرفتیمونا