2012/06/12, 09:06 AM
(2012/06/11, 07:44 PM)a_ra نوشته است: سلام ندا خانم
چقدر جالبه که من و شما شرایط مشابه داریم. من 10سال رسیژن و 5ماهی هست که ربیف (26سالمه ) و همسرم 3سالی هست که رسیژن مصرف میکنه (30سالشه) که هر دو از نوع خوب ام اس و در سلامت کامل هستیم و هر جفتمون مشغول کار هستیم. 1سوالی که برام پیش اومده بعد از گذشت 2سال زندگی مشترک، قضیه بچه دار شدن که دکتر موقع ازدواج گفت از فکر بچه دار شدن باید بیاین بیرون ولی با این وجود همدیگرو انتخاب کردیم و می خواهم بدونم که شما، بچه دار شدین؟ بچه سلامته ؟ ببخشید جسارت نشه ولی این سوال خیلی فکرمو درگیر کرده. میتونم بدونم دکترتون اسمش چیه ؟من دکترم ... هستش که مخالف بچه دار شدنه. ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
سلام عزيزم
زماني كه ما ميخواستيم ازدواج كنيم، دكترمون ما رو از بچه دار شدن منع نكرد. اين كه بچه دار نشيم، شرط همسرم بود! اون موقع من قبول كردم. راستش بعد از چهار سال زندگي مشترك نداشتن بچه تو زندگيمون رو احساي مي كنم. خيلي با همسرم صحبت كردم و چون پيش دكتر رفتيم و دكتر گفت مانعي نداره و حتي اونقدر وضعيتم خوب هست كه احتمالا ماه آينده آمپولم قطع ميشه، اينطوري شد كه همسرم موافقت كرده. هنوز بچه دار نشديم، اما تصميمش رو داريم. اگر ممكنه اسم دكترمونو اينجا نگم. عزيزم اگر حالت اونقدر خوبه كه براي بچه دار شدن فكر ميكني مشكلي نداري و واقعا تواناييشو داري، با مدارك پزشكيت پيش چند تا دكتر ديگه برو و مشورت كن. همسر من الان راضي شده، اما خودم از چندتا دكتر ديگه هم وقت گرفتم. اين روزا اونقدر دكترا سرشون شلوغه كه يكي دو ماه بايد انتظار بكشي تا نوبتت بشه. اگر دكتراي ديگه هم نظرشون اين باشه كه بچه مانعي نداره،بچه دار ميشيم، در غير اينصورت ...