2012/05/30, 10:11 PM
سلام ....من داشتم به مناسبت روز جهانیمون تو سایتا میگشتم....بعد رسیدم به بررسی زندگی معلولان در المان....اینکه تو اتحادیه رسم بر این هست که تمامی شرکت ها و نهادهای دولتی و خصوصی موظفند که پنج در صد ار نیروهای کاریشونو از معلولین بگیرن برام بسیار جالب هست....حالا چه ربطی به ازدواج داره عرض میکنم خدمتتون....فرض کنید من ام اسی که 27 سالمه فردا بخوام برم با یه دختر ام اسی ازدواج کنم... (ممنونم ممنونم)بعد خوب منو اون خانم برای زنده موندن احتیاج به غذا داریم اخه فتو سنتز که نمی تونیم بکنیم خوب برای غذا هم باید پول داشته باشیو....برای پول هم باید کار داشته باشیم....حالا منو اون خانم چجوری بهم برسیم؟
تازه تو کشور عزیزمون اکثر نهادها اگر بفهمن یه بیماری خفنی مثل ام اس داریم چنان اردنگی نثار ادم میکنن که پولاد کوبند اهنگران....
پس در این حالت سروش میماند و حوض مبارکش.....یعنی باید با ام اس تنها بمونم؟
یه نکته دیگه....من الان بیمه بابام هستم اگر ازدواج کنم زیر اون بیمه خارج میشم....بعد من میمونمو زنمو بیمه دو تا ام اسی.....یعنی واقعا دارم به چی فکر میکنم......
ما اقایون ام اس برامون 10000000 برابر سخت تره تا خانوما.....چون مرد بدون ام اس پای خانومش وای میسه اما..........
به هر حال من بصورت کنایه از دولتم و صاحبان قدرت و شوکت بالای سرم که انقدر حمایتم میکنن و من رو بزندگیم با و جود بیماریم کلی امیدوار میکنن بسیار سپاسگزارم....خدا اجرتون بده....خدا حفظتون کنه(بصورت کنایه)
تازه تو کشور عزیزمون اکثر نهادها اگر بفهمن یه بیماری خفنی مثل ام اس داریم چنان اردنگی نثار ادم میکنن که پولاد کوبند اهنگران....
پس در این حالت سروش میماند و حوض مبارکش.....یعنی باید با ام اس تنها بمونم؟
یه نکته دیگه....من الان بیمه بابام هستم اگر ازدواج کنم زیر اون بیمه خارج میشم....بعد من میمونمو زنمو بیمه دو تا ام اسی.....یعنی واقعا دارم به چی فکر میکنم......
ما اقایون ام اس برامون 10000000 برابر سخت تره تا خانوما.....چون مرد بدون ام اس پای خانومش وای میسه اما..........
به هر حال من بصورت کنایه از دولتم و صاحبان قدرت و شوکت بالای سرم که انقدر حمایتم میکنن و من رو بزندگیم با و جود بیماریم کلی امیدوار میکنن بسیار سپاسگزارم....خدا اجرتون بده....خدا حفظتون کنه(بصورت کنایه)