(2010/05/04, 04:16 PM)anaram نوشته است: كاش بيمه تكميلي به داروي منم تعلق ميگرفتبعضی از دوستای منم از استانای دیگه داروهاشونو رایگان میگیرن ولی منم تو قزوین پول داروها رو کامل میدم غافل از این که اگه فاکتور بگیریم بیمه تکمیلیمون گاهی اوقات در صدی از پولمونو میده اما آخر قرارداد من که رفتم داروخونه فاکتور نداد گفت که همون رور که دارو رو گرفتی باید فاکتور می گرفتی الان نمیدیم با این که توبرگ مخصوص بیمارمهر زدن شما چی فکر میکنین تبانی بین داروخونه و بیمه یا ؟؟؟ الله اعلم !!!
فك كن ! اونوقت تايسبري مجاني ميشد
[/quot
متسفانه پوشش بیمه ها در حد بسیار تاسف باریه بعضی بیمه ها به طرف قرارداد نامه میزنن که اصلا از بیماران ما پول نگیرین ما خودمون حساب می کنیم در عوض بعضی بیمه ها اینقدر ارباب رجوع رو تو تنگنا قرار دادن که از خیرش میگذریم این نمونه بارز رعایت عدالته در افراد بیمار اگه بری تحقیق کنی آفرادی که رایگان میشن از اون خقوقشونم چند برابر بقیه است ......
[QUOTE='nahid' pid='32008' dateline='1281076210']
فروغ عزیز من دارم از همون داروخانه ویژه میخرم .شاید فقط در تهران رایگان نبوده و نیست.از همون اولش معرفی نامه از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و کارت هوشمند از بیمه گرفتم و بدون اینها اصلا گرفتن دارو امکان پذیر نبود. معاونت دارو هم معرفی نامه را به نام یکی از داروخانه های تحت پوشش خودش زدکه من با همون قیمت که گفتم میگیرم.
من فقط از ساکنان شهرهای دیگر مثل کاج و مرتضی و شما شنیدم که رایگان تحویل می گیرند.