2012/04/02, 11:44 PM
(2012/04/02, 11:33 PM)neda.n نوشته است: خب من همه پستهای شما و بقیه بچه ها رو خوندم ، با وجود اینکه هیچ جور نتونستم دلایل شما دوست عزیز رو درک کنم ، اما در خوش بینانه ترین حالت فکر می کنم حتما دلیل خاصی دارید که از درک ما خارجه . پس اینجا دقیقا بر اساس خواسته خودتون یه پیشنهاد دارم . اینجا که خب خیلی سخته بتونین همسر دلخواهتون رو پیدا کنین . اصولا اینترنت خیلی وسیله مناسبی برای این کار نیست البته می دونم که شما هم حتما قصدتون این نبوده و فقط برای آشنا شدن بیشتر با بچه های ام اس اینجا اومدین که بعدا در انتخابتون به اندازه کافی شناخت داشته باشید از مباحث تخصصی ام اس . اما ما همین جا توو سایت یه تاپیک داشتیم درباره یه دختر که اتفاقا خوبه شرایط زندگیش عوض بشه ، از اونجایی که به نظر آدم تحصیلکرده ای هستید حتما تحصیلات براتون مهمه و این دختر تحصیلکرده است . شوخ و سرزنده است . دوست داره ادامه تحصیل بده و البته شرایط خاصی داره که فکر کنم برای شما مهم نباشه . ام اسش که حتما مهم نیست . شرایطش هم چون جزو قشر روشنفکر جامعه هستید ، فکر می کنم براتون مهم نباشه . برید سراغش اگه باهاش به تفاهم برسید . فکر کنم خواسته هر دوی شما تامین بشه .دوست عزیز با این یکی به نعل یکی به میخ زدن شما من جا نمیزنم
http://mscenter.ir/Thread-%D8%A2%D8%B1%D...A%AF%DB%8C
مرسی از راهنماییتون
بعضی وقتا ما هم شبیه همیم
یه سری چیزامون
ولی نه همه چیمون...
یه سری چیزامون
ولی نه همه چیمون...