(2009/07/16, 01:53 PM)fariba نوشته است: سلام .منم معتقدم که باید قبل از ازدواج به طرف این مساله رو گفت.و این رو هم میدونم گفتنش به قیمت این تموم میشه که طرف بره و پشت سرشو هم نگاه نکنه.به نظر من تنها در صورتی طرف این مساله رو میپذیره که به خاطر رابطه دوستی قبلی با دختر خانمه و به خاطر شناختی که از اون پیدا کرده متوجه بشه که ام اس مشکل بزرگی نیست.در غیر اینصورت میره سراغ یه مورد ایده التر.
وخلاصه کلام اینکه من خودم رو مساله ازدواج خط کشیدم.
اااااااا؟این چه حرفیه ؟یعنی که چی روی ازدواج خط کشیدی؟

من تیرماه 88نامزد کردم 2ماه بعدش مشکل دید پیدا کردم و مشخص شد ام اس دارم.منم پامو کرده بودم تو یه کفش که تا دیر نشده جداشیم ولی خدا رو شکر که همسرم دلداریم داد که

به افتخار (فردین ) زندگی ی من بزن اون دست قشنگرو!!!!

اااااااا؟این چه حرفیه ؟یعنی که چی روی ازدواج خط کشیدی؟

(2009/09/28, 06:06 PM)sima نوشته است: سلام داوود عزيز
خيلي به انجمن خاکي ترين و آسماني ترين انسانها خوش اومدي ميدوني چرا چون من روز شنبه دوتا از اين عزيزان رو ديدم من با دوستان چندين سالم اينقدر احساس
صميميت نمي کردم که در اولين ملاقات با آنها داشتم
آقامحسن و مريم خانم همشه شاد باشيد
البته من خودم رو از اين جمع فاکتور مي گيرم�
حالا جواب شمارو بدم من مجرد هستم زياد هم برا ازدواج دست و پا نميزنم چون تو اين دوره زمونه دوتا آدم سالم همديگه رو نميتونن تحمل کنن چه برسه به اينکه يه
آدم سالم يه شريک ناسالم جسمي رو تحمل کنه همه ميخان شريک زندگيشون از هر نظر بيست باشه
مثلا همين برادر خودم که الان ميخاد زن بگيره حتي ميخاد نه تنها اخلاق خود دختر مورد قبولش باشه بلکه ميگه اخلاق خانواده اش و شرايطشون و در کل همه
چيزش عالي باشه حالا اين از آدم خوبه ي ماجرا ، که توي خونه اش يه ام اسي وجود داره ، از بقيه چه انتظاري ميره ديگه
شايد حق هم دارن باين سطح درک پايين مردم که حتي فرق ام اس رو با ايدز نمي دونن يا مثلا اگه خيلي با فرهنگ باشن و در مورد ام اس اطلاعاتی داشته باشم ميگن
اگه فردا زمين گير شد بايد چي کار کنم يا اينکه اگه من باهاش ازدواج کردم من مجبورم خرج دوا دکترشو بدم یا اینکه ممکنه اصلا مشکله بچه دار شدن داشته باشه و
الی آخر
فقط يه ام اسي ميتونه يه ام سي ديگه رو درک کنه و با تمام شرايطش کنار بياد یا حداقل مسئله ای که مربوط به بیماریه همدیگه باشه براشون پیش نیاد
در مورد اینکه بعضی از دوستان گفته بودن که دوتا ام اسی نمیتونن باهم ازدواج کنن من دلیلشونو متوجه نشدم فکر نمی کنم ای وسط مشکلی باشه اگر هست لطفلا
دلیلشونو کامل و به صورت علمی و منطقی توضیح بدن
سلام
دکترا فکر میکنن این میتونه یه مریضیه ارثی باشه اگه 50% هم درست باشه که هست بچه ی 2 تا ام اسی ریسکش خیلللللللللللللللی زیاده که مبتلا باشه....