(2012/03/23, 04:50 PM)fatima نوشته است: سلام پروانه جانسلام عزیزم اما من باز سر اعتقاد خودم هستم میگم بین خواسته های ما فرق هستش دلیلش و میگم
هیچ آدم عاقلی دوس نداره با یه آدم عصبی پرخاشگر ازدواج کنه!!! همه دوس دارن همسرشون آروم و آراوشبخش باشه و بهش محبت واقعی داشته باشه و وقتی به هر دلیل ناراحت و عصبی بشه، همسرش آرومش کنه
پس هیچ تفاوتی بین خواسته ی ام اسی ها با غیر ام اسی ها نیس!
درسته که کسی تو خواستگاری نمیگه عصبی ام و حساسم و غیره
اما اگه مدتی بهش دقت کنی خیلی زود میفهمی چون اگه کسی باشه که فشار عصبی بهت بیاره بارفتار و اخلاقش چطور میتونی زندگی خوب و خیال راحت داشته باشی مثلا ببینی به دارایی مرد حسادت میکنه و غر میزنه...یا یه تصادف بکنه و بددهنی کنه و عصبیت کنه یا ادمی باشه که از مهمون خوشش نیاد و کوچیکت کنه یا بعد یه رفت و امدغر بزنه و خیلی چیزهای دیگه..
من تو خانواده خودم میبینم مثلا خواهرم خیلی حساسه و زود بهش برمیخوره و شروع به گله میکنه وقتی رفتار کسی به چشم من نمیاد و اون با توجهش منو هم حساس میکنه باعث رنجش خاطر منم میشه یا داداشم عصبی و بعضی رفتارهاش منو هم عصبی میکنه در حالیکه شایدبرا یکی دیگه اینطور نباشه محیط و رفتار اطرافیانمون وقتی رو ما تاثیرش بیشتره پس باید درباره شریک زندگیمون که قراره یه عمر باهم باشیم بیشتر به خصوصیات اخلاقیش توجه کنیم چون شریک زندگی ادم پی هر کسی هر چی باشه تو دنیای دو نفری خودمونی تمتم ذاتش و رو خواهد کرد.
ببخشید از حرفم ناراحت نشید مبارزه نیست اما نظر من اینه
دوستان عزیز اولین کسی که بعد ام اس گرفتنم بهم ابراز علاقه میکرد بعد از شنیدن ام اس من در رفت
همه حسن و جمالم و نادیده گرفت و فقط بیماریم و برجسته دید
البته خیلی امرام بود که گفت مشکل از خودشه.
به امیددر رونده بعدی
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!