2012/02/28, 01:06 AM
(2012/02/27, 11:25 AM)zenith نوشته است: درمورد پاک شدن پستهاتون حق با پروانه جونهبله بله !!! یعنی کشته مرده اینجور سایت ها هستم!!! که فقط باید بیایم بگیم همه چی خوبه که خدایی نکرده زبونم لال مسدودش نکنن!!! اگه اینجوریه کث دیگه نمیام!!! اصلا چرا باید امد اینجا!!! واقعا متاسفم برای خودمون که اینجا هم نمیتونیم در رابطه وضعیتمون نمیتونیم حرف بزنیم !!! فقط موقعی حرفمون و میخونند و پاک نمیکنند که بگیم پام ی حسه جشمم تار میبینه و...!!! که بقیه بیان بگن اخی خوب میشی . خودتو ناراحت نکن و یه سری دلداری الکی!!! پس ما خودمونم نمی خواهیم که یکی حرفمونم بشنوه و دوست داریم که وقتی از کار افتادیم بشینیم برای هم غصه بخوریم!!!
برای اینکه ما اینجارو داشته باشیم مجبوریم یه چیزهایی رو رعایت کنیم
درمورد دکترهاهم قبول دارم بعضی ها یا شایدهم خیلی ها همینن که میگید اما همه اینجوری نیستن
من اهواز که بودم جدأ دکترم فقط به این فکر بودکه مریض بیشتری ببینه و حال روحی مریضشم اصلأ براش مهم نبود
تا حدی که همیشه دوتا دوتا مریض میره توی اتاق دکتر
اما اینجا اصلأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ
دکتر صحراییان خیییییییییییییییییییییییییلی خوبن
یه انسان واقعی هستن
حتی اگه مریضشون نیاز داشته باشن شده نیم ساعت هم باهاش حرف میزنن در عوض تا 11 شب به بعد هم شده مریضهاشونو میبینن
به چشم دیدم که میگم
همیشه توی زندگی همه جور آدمی درهر شغلی پیدا میشه
اما چون همه از دکترها انتظار دارن و من حق میدم سهل انگاری هاشون بیشتر توی چشم میاد
به خودم میگم که کسی ناراحت نشه
امیدوارم خدا هرکسی رو به جایی برسونه که اول قدر جایگاه و وظیفه شو در قبال شغلش بدونه
در مورد بچه های این سایت اکثرأ قلبشون خیلی خیلی مهربونه
میگم اکثرأ چون تا حالا اکثر اونایی که شناختم همین جوری بودن
چون دردمون یکی هستش هم دیگه رو خوب میفهمیم
و هرچند ام اس برای زندگی خیلی هامون خوب بوده و به خوب زندگی کردنمون کمک میکنه اما خب یه جاهایی تو زندگی بخاطرش دردمون میاد که همون باعث میشه قلبمون صیقل بخوره و صاف بشه
قدر قلبتونو بدونیدو نذاریدانقدر راحت دلخور بشه