2012/01/08, 10:46 AM
من هم جزو بیمارانی هستم که از داروهای آقای ****شبکه دیدار استفاده کردم از روزی که داروها را شروع کردم هر روز بدتر شدم طوریکه با عرض پوزش کنترل دفع مزاج را در اون چند ماه از دست دادم .قبل از مصرف داروها می توانستم با کمک واکر بلند شم و 4-3 قدم راه برم ولی با خوردن این داروها دیگر نتوانستم از روی ویلچر بلند بشم با دکتر هم تلفنی صحبت کردم گفت تا 2 ماه دیگر خوب میشی و می تونی توی خیابان راه بری ولی .... 

البته این روش را به اصرار فامیل و دوست آشناشروع کردم در حالی که با توجه به دانسته های خودم و جستجویی که در اینترنت کرده بودم می دانستم که ممکن است اثری نکند.
تابستان امسال جدیدترین کتاب در مورد درمان با سلولهای بنیادی را که در آمریکا و ایران توسط پژوهشگاه رویان انجام میشود ، خواندم در مورد ام اس تا حالا به نتیجه خوبی نرسیده اند . من هم تا امروز چیزی در این مورد ننوشتم چون نمی خواستم دوستان ناراحت شوند و فکر کنن که من منفی نگر هستم .
به امید روزی که علت و درمان قطعی ام اس پیدا شود.

البته این روش را به اصرار فامیل و دوست آشناشروع کردم در حالی که با توجه به دانسته های خودم و جستجویی که در اینترنت کرده بودم می دانستم که ممکن است اثری نکند.
تابستان امسال جدیدترین کتاب در مورد درمان با سلولهای بنیادی را که در آمریکا و ایران توسط پژوهشگاه رویان انجام میشود ، خواندم در مورد ام اس تا حالا به نتیجه خوبی نرسیده اند . من هم تا امروز چیزی در این مورد ننوشتم چون نمی خواستم دوستان ناراحت شوند و فکر کنن که من منفی نگر هستم .
به امید روزی که علت و درمان قطعی ام اس پیدا شود.