نازنین امیری جون باهات موافقم ام اس خیلی عالیه انقدری که خیلیها هم که ندارن دوست داشتن داشته باشن تا بیشتر بین ما اینجا جاداشتن
بابا چرا انقدر بعضیااز همون اول بگید به طرف و بخواید که به خونواده اش هم یه کوچولو اطلاع بده بعدش ازدواج کنید وکنار هم لذت ببرید
افرین توت فرنگی جان حرفات قشنگه اینا ملاک نیست برن یه سر دادگاه خانواده ببینن برای چه موردهایی دارن آدمها از هم جدا میشن تازه متوجه میشون که.............
برادر من خواهر من اگه قصدت ازدواجه تلاش کن جفت با شعورتو پیدا کنی نه کسیکه فقط با مورد ام اس داشتنت موافق بود نه!!!!!!
بلکه بفهمه تورو خواسته هاتو علایقتو واز همه مهمتر احترامتو داشته باشه
بجنبید دیگه ما شیرینی میخوایم
کاربر ورزشکار عزیز تبریک میگم ایشالا همیشه با همدیگه خوش باشین و به ارزوهاتون برسین در کنار همدیگه
بابا هی من میخوام تبلیغ نکنم نمیشه اما
چقدر این ورزشکارا البته خیلیهاشون ادمهای خوب و موفقین
بزنید اون دست قشنگ رو به افتخارشون هوراااااااااااا
بابا چرا انقدر بعضیااز همون اول بگید به طرف و بخواید که به خونواده اش هم یه کوچولو اطلاع بده بعدش ازدواج کنید وکنار هم لذت ببرید
افرین توت فرنگی جان حرفات قشنگه اینا ملاک نیست برن یه سر دادگاه خانواده ببینن برای چه موردهایی دارن آدمها از هم جدا میشن تازه متوجه میشون که.............
برادر من خواهر من اگه قصدت ازدواجه تلاش کن جفت با شعورتو پیدا کنی نه کسیکه فقط با مورد ام اس داشتنت موافق بود نه!!!!!!
بلکه بفهمه تورو خواسته هاتو علایقتو واز همه مهمتر احترامتو داشته باشه
بجنبید دیگه ما شیرینی میخوایم
کاربر ورزشکار عزیز تبریک میگم ایشالا همیشه با همدیگه خوش باشین و به ارزوهاتون برسین در کنار همدیگه
بابا هی من میخوام تبلیغ نکنم نمیشه اما
چقدر این ورزشکارا البته خیلیهاشون ادمهای خوب و موفقین
بزنید اون دست قشنگ رو به افتخارشون هوراااااااااااا
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!