2011/11/05, 01:47 AM
بچه ها میدونید جالبی موضوع چیه .اینه خیلی از خود ماها که ام اس داریم هم حاضر نیستیم با یک نفر که ام اس داره ازداواج کنیم دلیل های مختلفی هم میاریم مثلا میگیم احتمال داره فرزندمون ام اس بگیره (هرچند که احتمال مبتلا شدن فرزند به صورت ارثی اثبات نشده) یا میگیم اگه دو تاییمون با هم بیماری مون عود کنه کی از کی مراقبت کنه .خوب تا وقتی طرز فکر خود ما اینه افرادی هم که سالمن به خودشون میگن چرا با یه نفر که ام اس داره ازدواج کنم.لطفا دست از این عقیده هاتون بردارید و واقع بینانه به موضوع نگاه کنید داشتن ام اس برای هر فردی هیچ محدودیتی برای انتخاب همسر ایجاد نمی کنه ما خودمون هستیم که این فکر رو به خودمون القا می کنیم که کسی ما قبول نمی کنه . من به نوبه خودم با هر کسی که عاشقش بشم ازداواج میکنم و اصلا هم برام مهم نیست که سالمه یا ام اس داره دلیلم برای ازدواج فقط عشق و دوست داشتن طرف مقابل و ارتباط خوبی است که با همسرم خواهم داشت.ام اس هیچی نیست مطمئین باشید این رو به همه دنیا هم بگید که متوجه بشن .ما خودمون ام اس رو بزرگ کردیم و ازش می ترسیم اون هم ترسهای واهی .ترسهای که توی واقیعت محلی برای اعتنا بدان نیست .ترس از اینکه یکه روز از کار افتاده بشیم .مطمئین باشید احتمال اینکه هر انسان سالمی روزی از کار افتاده بشه از طیف گسترده ای از ما ام اسی ها بیشتره .ایا با خودتون فکر کردید که چه درصدی از افراد از کار افتاده را افراد مبتلا به بیماری ام اس تشکیل می دهند مطمئنا خیلی کمتر از اونیه که فکرش رو هم میکنید.من تصمیم گرفتم با همین ام اسم به همه خواستهای زندگیم برسم حتی اونهای که وقتی سالم بودم هم فکرش رو نمی کردم فقط تلاش مضاعف میخواد . من به افرادی که فکر میکنند ام اس اخر دنیاست میخندم . هر چالشی در زندگی انسان اکر خوب مدیریت بشه اطمینان داشته باشید که از اون چالش میشه برای ترقی و پیشرفت استفاده کرد . بگذارید هر کسی میخواد در مورد ام اس هر تصوری داشته باشه مهم اینه که ما خودمون قبول کنیم ام اس هیچی نیست