2011/11/04, 01:39 PM
(2011/11/03, 11:44 AM)yas نوشته است: شاید خیلیا این روش رو بپسندن منم اوایلش همینطور ولی به مرور زمان گفتم مگه من چه چیزیم از بقیه کمتره چرا نباید با یه ادم البته تاکید میکنم با یه آدم ازدواج کنم که هم سالم باشه هم طرز فکر خوبی داشته باشه ولی متاسفانه بله خیلی کم هست یا بگم نیست
ولی وقتی یکی دیابت داره یا صرع یا سرطان و ازدواج میکنه با کسی که دوسش داره در نتیجه ما نباید خودمون رو محدود کنیم بله اینم میشه که با یکی مثل خودت ازدواج کنی ولی اینو در نظر بگیرید استرس زندگی اونوقت بیشتر میشه چرا چون همش باید منتظر باشیم کی حالش بدتر میشه کی پیشرفت میکنه و استرسهای خاص خود زندگی ..................
نمیخوام وارد جزییات بشم چون خودمم اوایلش توی این فکر بودم ولی بعدها دیدم که مگه ما چیمون کمتر بقیه هست اصلا ازدواج نکنیم بهتره که بخوایم به این چیزها فکر کنیم و به خودمون استرس وارد کنیم و زندگی لذتی نبریم بیخیال بابا
هانی اصلا جرا باید به این فکر کنیم که : همش باید منتظر باشیم کی حالش بدتر میشه کی پیشرفت میکنه
باید قدر زندگی را بهتر بدونیم
بدونیم شاید این آخرین لحظه زندگی مون باشد وهمو دوس داشته باشیم
عشق بورزیم ایثار کنیم مث دختری که 5روز فبل مرگش ازدواج کرد
اون قدر زندگی را دونست تو5 روز زندگی کرد به مرگ یا بد شدنه حالش فکر نکرد لذت برد منکه فکر نمیکنم فردا چی میشه هرچی خدا بخاد میشه
من اعتقاد دارم برای درمان ام اس باید سرمونو عوض کنیم
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .
باورکن تا ببینی
بهار
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .
باورکن تا ببینی
بهار