2011/10/30, 04:48 PM
سلام دوستان من دیشب مطلبی رو در جواب یکی از دوستان نوشتم که به تموم اون حرفهایی که زدم ودرستیش یه جورایی اعتقاد دارم اما پیام خصوصی که یکی از دوستان من روقابل دونسته وبرام ارسال کرده من رو به این فکرانداخت که شاید نظر خیلی ها این باشه درنتیجه لازم دیدم پیام اون دوست وجوابی رو که فعلا من به اون دادم رو اینجابیارم شاید برای دیگران هم مفیدباشه اگر طولانی شد عذر میخوام پیام اون دوست عزیز"سلام عزیزم.امیدوارم حالت خوب باشه.بخاطر جوابی که توقسمت ازدواج گذاشتی احساس کردم یه مطالبی روبایدبهت بگم.شایدتواین مدتی که ام اس دارم حدو10-12 تاخواستگارسالم داشتم ولی همه باشنیدن ام اس جازدن.مامان وبابام بهم گفتن توبایدباکسی ازدواج کنی که دوست داشته باشه پس دست به کارشدم واسه پیداکردن کسی که دوستم داشته باشه.با افرادی آشناشدم که ادعاکردن دوستم دارن.ولی خانواده هاشون با ام اس من مخالفت کردن.بخاطراین شرایطه که به یقین نظرم اینه که فقط یکی که مث خودم ام اس داره میتونه درکم کنه.امیدوارم توهیچ وقت به این نتیجه نرسی.چون من بعدازکلی تحقیرشدن وضربه روحی خوردن به اینجارسیدم.موفق باشی "**** وجوا ب من به اون دوست*********
امیدوارم همیشه دلت پراز مهروصفاباشه وهیچوقت حباب شیشه ای قلبت رنگ مه را بخود نبیند بلکه پذیرای شنبم صبحگاهی باشد.عزیزم شاید خواستگارهایی که تاکنون داشتی هیچ کدوم لیاقت همراهی تورو نداشتند.البته پدر ومادرشما درست گفتندآخه میدونی(نمیخوام شعار بدم امادرحالی که مابایدبا بیماریمون کناربیاییم واون رو برای خودمون یک قضیه لاینحل ندونیم ولی بایدقبول کنیم خیلی ازما شرایطی داریم که هرکسی نمی تونه با اون کناربیاد،در کنارش هزینه سنگین داروهاونامعلوم بودن عاقبت وسرنوشت بیماری است هرچنددر تمام اینها به به بزرگی خداوند در مقابل مشکلاتمان اعتقادداریم وشفا را ازجانب او می دانیم و...)تنها کسی میتونه خودش رو درگیر مسائل گفته شده کندکه واقعا نیرویی چون عشق راستین ودوستی اورا هدایت کند.اماعزیزم این دوستی رو نخواسته باش از طریق کسانی به دست بیاری که تنها حرف میزنند وبدنبال کسی هستندکه مدتی رابا اوبگذرانند وبعدبادیگری دوست شوند!!!عزیزم بخدا توکل کن وهمراه وهمسفر مناسبت رو تنها باتوکل بخداوند وتوسل به اهلبیت از اونها طلب کن میدونم که اونها خواسته ات روبی جواب نمیگذارنداگر بخدا توکل کنی هیچوقت عزت خداداد تو دچار تحقیر وضربه نمیشه چون هیچوقت قطره ای که به دریا پیوست غصه خشکسالی وعطش را نمیخوره چون با سرچشمه درارتباط است.عزیزم روی حرفهام فکرکن بازم در خدمتم.
امیدوارم همیشه دلت پراز مهروصفاباشه وهیچوقت حباب شیشه ای قلبت رنگ مه را بخود نبیند بلکه پذیرای شنبم صبحگاهی باشد.عزیزم شاید خواستگارهایی که تاکنون داشتی هیچ کدوم لیاقت همراهی تورو نداشتند.البته پدر ومادرشما درست گفتندآخه میدونی(نمیخوام شعار بدم امادرحالی که مابایدبا بیماریمون کناربیاییم واون رو برای خودمون یک قضیه لاینحل ندونیم ولی بایدقبول کنیم خیلی ازما شرایطی داریم که هرکسی نمی تونه با اون کناربیاد،در کنارش هزینه سنگین داروهاونامعلوم بودن عاقبت وسرنوشت بیماری است هرچنددر تمام اینها به به بزرگی خداوند در مقابل مشکلاتمان اعتقادداریم وشفا را ازجانب او می دانیم و...)تنها کسی میتونه خودش رو درگیر مسائل گفته شده کندکه واقعا نیرویی چون عشق راستین ودوستی اورا هدایت کند.اماعزیزم این دوستی رو نخواسته باش از طریق کسانی به دست بیاری که تنها حرف میزنند وبدنبال کسی هستندکه مدتی رابا اوبگذرانند وبعدبادیگری دوست شوند!!!عزیزم بخدا توکل کن وهمراه وهمسفر مناسبت رو تنها باتوکل بخداوند وتوسل به اهلبیت از اونها طلب کن میدونم که اونها خواسته ات روبی جواب نمیگذارنداگر بخدا توکل کنی هیچوقت عزت خداداد تو دچار تحقیر وضربه نمیشه چون هیچوقت قطره ای که به دریا پیوست غصه خشکسالی وعطش را نمیخوره چون با سرچشمه درارتباط است.عزیزم روی حرفهام فکرکن بازم در خدمتم.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده