(2011/10/26, 08:48 AM)مولتی ام اس نوشته است: چقدر خوب و عالی...تنها معیار برای ازدواج نباید این مورد باشه که بخواهید با فردی که ام اس داره ازدواج کنید وفکر کنید چون این بیماری را داراست پس درک درستی از وضعیت شما داردقدیمی هاگفتند همدلی از همزبانی بهتراست
حالا من از کجا یه ام اسی دیگه پیدا کنم که بتونه با من ازدواج کنه...!!!؟؟؟
شاید برای خیلی از شمادوستان اتفاق افتاده که در جای غریب ویا در میان افرادی قرار گرفته اید که همزبان شما نیستند (وضعیتی که انسان در سفر حج بهش دست میدهدوقتی دور خونه خداطواف میکنی یا در مسجدالحرام وحرم پیامبر قدم می گذاری احساس رضایت زیادی بهت دست می دهد وقتی می بینی چگونه از هر ملیت ونژادی،با هرلهجه وزبانی همگی یک چیز را می طلبندخدا نصیب همه بگرداندببخشید حاشیه بود اما مثالی بود که فکرکردم کاملا مطلب را می رسونه)اما بواسطه وجوه مشترکی که با هم دارید می توانید بهترین درک متقابل را داشته باشیداما درمقابل موقعیت هایی وجود دارد که هرچند در محیط به ظاهر آشنا هستید اما دلتنگ شده واز همه بیزار هستید در زندگی نیز اول باید خودتان را وتواناییهایتان را باور کنید وبعد بدنبال انتخاب همسفر وهمراهی باشید که وجوه مشترکی با شما در مذهب،فرهنگ،اخلاق،سطح آگاهی و....داشته باشدبه نظر من در زندگی اخلاق ودیانت وپاکی از آلودگیهای زمانه(دروغ،دغل،اعتیادو...)حرف اول را می زندمهمتر از ثروت وسطح سواد!!!!!!گفتم دیانت نه اینکه خیلی آدم مقدسی باشه نه(از آدمهایی که به قول معروف زیاد جانماز آب می کشند واهل ادعا هستند اما اگر آبی ببینند شناگر خوبی هستندبدم میاداما طرف باید اول بار شکرگزار خالقش باشه اهل حداقل واجبات تا بشه بهش تکیه کرد ومطمئن بود که درمورد ما نیز قدر شناس خواهدبود...)پس دوستان عزیزدر انتخابهای خود دقت کنید وملاکهای رادر نظر بگیرید که درزندگی راه گشا باشد شاید فرد ام اسی که شما انتخاب میکنید از یک نظر به شماشباهت داشته باشد اما اگر دارای ملاکات اخلاقی نبوده مثلا بداخلاق،بدبین،شکاک و....دارای بسیاری از مشکلات باشد نه تنها همراه وهمسفر خوبی نیست بلکه برمشکلات شما خواهد افزود
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده