2011/10/24, 09:31 AM
(2011/10/24, 08:43 AM)zabih نوشته است: ببین در ایدز انتقال عامل بیماریزاست مثل ویروس یا میکروب ولی در ام اس انتقال ژنهای کروموزم صورت میگیره . بحث مفصلیه ولی همینقدر کافیه .سلام بابک جان
منظور من اینه که عامل این بیماری هنوز ناشناخته هست، و تمام این حرف و حدیث ها در حد نظریه هست.
من تاقبل از اینکه این عارضه درم پیدا شه،پامو درمانگاه و یا دکتر نذاشته بودم حتی برا یه سرما خوردگی. اما العان وضعم اینه، که بازم خدارا شکر سالمم. نه تو فامیل و نه تو خانواده سابقه داشت.
پس شما چطوری عامل این عارضه را با قطعیت به ژنتیک نسبت میدید؟؟؟
تازه اگه یکی از عوامل ژنتیک باشه، از کجا معلوم تو نسل بعدی بروز کنه؟؟؟
بعدشم صلاح و تقدیر دست خداست.
حرف آخر اینکه برای بچه دار شدن به خدا باید توکل کرد. مطمئنآ حافظ و پناه اون بچه معصوم خدا خواهد بود.
[/quote]
درود بر شما دوست عزیز . ای بابا من کی با قطعیت گفتم نوشته هامو با دقت بخون همش احتمال و درصده ، تازه همه درصدها زیر 20 درصد .میدونی اصلا شما بگو به اندازه 1% درصد احتمال وجود داره یا نه ؟ من اصلا راجع به میزانش که چند درصد احتمال داره صحبت نمی کنم من فقط میگم این احتمال وجود داره حتی 1% تازه منم نمیگم دانشمندان علم نورولوژی میگن . میخوای اصلاً اون 1% هم بیخیال بشیم ها بگیم اصلا 100% احتمال انتقال وجود نداره .آخه عزیز من دوست گرامی وقتی خودت میگی عامل این بیماری ناشناخته است چطور میتونی انتقال یا عدم انتقال در نسلها رو ثابت کنی . ولی از اینکه اینقدر توجه میکنی ازت ممنونم . موفق باشی .
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند