2011/10/22, 11:52 AM
(2011/10/19, 01:04 PM)بابک57 نوشته است: ممنون ببین عزیزم طبق آخرین دستاوردهای علمی احتمال ام اس داشتن بچه ایی که یکی از والدین ( مخصوصا پدر) ام اس دارن بیشتر از حالت والدین بدون ام اس است تازه اگر هردو والدین ام اس داشته باشن بازم احتمال بیشتر میشه . اگه فکرت رو درگیر کردم ببخشید ولی صحت داره . از دکترت بپرس . فکر کنم تو کتاب merrite ( کتاب معرفی شده در فوق تخصص نورولوژیست ها) جدول احتمالات انتقال ژن های غیرطبیعی از والدین به بچه ها باشه . در ضمن هر چی تعداد بچه ها بیشتر بشه احتمال ابتلا در بچه های کوچکتر کمتر میشه .--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[QUOTE='doght123' pid='128207' dateline='1318998671']
اولا چون مجردی محاله
دوماَ اگر متاهل هم باشی باید حتما بخشی از داراییت رو به نام بچه کنی که منظور خونه یا زمین و اگه یکی از این دو رو نداشته باشی میگن هم متشکریم هم متاسفیم ، با این قانون مسخره بچه ها رو از داشتن پدر و مادر محروم میکنن . جالبه پچه هایی هستن با پدر و مادر اصلی خودشون ولی والدین شون هیچ چیز واسه به نام کردن ندارن خیلی هم خوشبخت هستن . من نمیدونم این دیگه چه قانونیه
بابک جان مسئله ای که هست هم جدول کتاب مریت هم درصد ها و تحلیلی که من نقل کردم جنبه تحقیقاتی- آماری بر مبنای شرایط موجود دارند. اینم باید توجه کرد که این آمارها همه مختص کشور های اروپایی، امریکا، کانادا و استرالیاست که سیستم آمارگیری بسیار قوی و قابل اعتمادتری دارند. پس با توجه به تعداد نامعلوم سایرین و میزان تاثیر اونها در این آمار یه ذره اتکا به این امار سخت خواهد بود. اما برای اینکه کاملاً مطمئن بشی بهترین راه آزمایش ژنتیک برای شناسایی ژن های معیوب و توان تاثیر اونهاست که شنیدم تو ایران هم به صورت کامل انجام می شود.
در مورد موضوع فرزند خواندگی هم دقیقاً حق با شماست و قانون بسیارسفت و سختی دارد و این سختگیری را مدیون افرادی است که سالهای قبل برای بچه هایی که از شیرخوارگاه و پرورشگاه گرفتن مشکل ایجاد کردند.
नियंत्रण अपने भाग्य को या किसी और होगा.
Jack Welch