(2011/10/19, 07:12 AM)ساغر_س نوشته است: عجیب ترین حرف رو از شما شنیدم.آخه ام اس که به بچه منتقل نمیشهاگه می خواین قید ازدواج رو بزنین یه دلیل منطقی با پایه علمی بیارینممنون ببین عزیزم طبق آخرین دستاوردهای علمی احتمال ام اس داشتن بچه ایی که یکی از والدین ( مخصوصا پدر) ام اس دارن بیشتر از حالت والدین بدون ام اس است تازه اگر هردو والدین ام اس داشته باشن بازم احتمال بیشتر میشه . اگه فکرت رو درگیر کردم ببخشید ولی صحت داره . از دکترت بپرس . فکر کنم تو کتاب merrite ( کتاب معرفی شده در فوق تخصص نورولوژیست ها) جدول احتمالات انتقال ژن های غیرطبیعی از والدین به بچه ها باشه . در ضمن هر چی تعداد بچه ها بیشتر بشه احتمال ابتلا در بچه های کوچکتر کمتر میشه .
آخه تا کی می خواین به اینجور حرفا دامن بزنین؟؟؟؟؟
ما رسانه ها رو مقصر می دونیم واسه اینکه ام اس رو درست معرفی نکردن اما انگار بعضی هامون با حرفهای نسنجیده ،بیشتر داریم اوضاع رو خراب میکنیم.
شما چند تا بیمار ام اسی رو دیدی که بچشون هم مبتلا باشه که این چیزا رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدابه خاطر زندگی خودمون هم که شده سنجیده تر حرف بزنیم
(2011/10/19, 08:01 AM)doght123 نوشته است: ساغر جان چرا میشه من خودم ام اسم ارثیه مادرمم داره و احتمال انتقال ارثی هم 10 تا 20 درصد هست ولی با این حالم این اصلا دلیل قانع کننده ای واسه ازدواج کردن نیست خوب داداش خیلی میترسی یه بچه بیار بزرگ کن کلیم ثواب داره تازهبرای آوردن بچه هم اقدام کردم پاسخ این بود :
اولا چون مجردی محاله
دوماَ اگر متاهل هم باشی باید حتما بخشی از داراییت رو به نام بچه کنی که منظور خونه یا زمین و اگه یکی از این دو رو نداشته باشی میگن هم متشکریم هم متاسفیم ، با این قانون مسخره بچه ها رو از داشتن پدر و مادر محروم میکنن . جالبه پچه هایی هستن با پدر و مادر اصلی خودشون ولی والدین شون هیچ چیز واسه به نام کردن ندارن خیلی هم خوشبخت هستن . من نمیدونم این دیگه چه قانونیه