(2011/10/13, 09:58 PM)مهسا24 نوشته است: كاش ... بي خيال...
من 15 ماه پيش عقد كردم و الان 2 ماهه بيماري ام اس تشخيص داده شده و دقيقا 2 ماهه همسرمو نديدم قرار بود 5 ماه ديگه عروسيم باشه ولي احضاريه ا.ومده كه برم دادگاه خانواده ، آخه به چه جرمي؟ البته راضيم به رضاي خدا
مهسا جان از اینکه به تقدیر پیش آمده راضی هستی وبا آن کنارآمدی خوشحالمالبته به وجودآمدن این موضوع قبل از ورودشما به زندگی مشترک نیز از الطاف خداوند است مطمئن باش هیچ کار خداوند بدون حکمت نیست.پس توکلت را از دست نده وامیدوار باشکسی که در گام اول وتنها با تشخیص بیماری پشت شمارا خالی کرده وجازده است همین بهتر که از زندگی شما برودخوشحال باش وبا امید به زندگی وتوکل به خداوند خودت وتوانائیهایت را به دیگران ثابت کنزیرا تنها دشمن این بیماری استرس وفکروخیالهای بی فایده استپس شاد با واقعیتهای زندگی روبرو شو وآنها را بپذیربرای آینده ای روشن آرزومندم
(2011/10/14, 07:43 PM)negar7783 نوشته است: مهساجان غصه نخور.هرکدوم ازمایه جور داره اذیت میشه.خیلی ازتنهایی خسته ام.به جایی رسیدم که احساس میکنم باید یکی کنارم باشه.ولی هرکی ام اس رو میشنوه جا میزنه.دیگه حتی نمیتونم تصورش رو بکتنم که ممکنه منم یه روزی بتونم ازدواج کنم.ولی شاید هیچ وقت ازدواج نکردن بهتر باشه تا اینکه ازدواج کنی و...........
ولی حیف.......همیشه ازبچگیم تو رویاهام فکرمیکردم خیلی مامان مهربونی میشم...................ولی حال حتی تصورش هم برام مشکله
نگار جان خیلی ناامید حرف میزنیپس توکلت کجا رفته خانمییعنی می گی خدایی که این همه به ما نعمت داده از اینکه یک همسفر خوب هم به ما بده ناتوانهبخدا توکل کن ومسیر زندگیت را به اوبسپار کی گفته شمانمی تونی مامان خوب ومهربانی باشیپس با امید قدم بردار وخود را برای تربیت فرزندان آینده ات آماده کنامیدوارم به زودی همراه ایده ال وهمسفر مهربان را در کنارت داشته باشیکسی که امواج پرتلاطم زندگی یک بیمار ام اسی خسته اش نکرده وتا ساحل رستگاری همراهیت کند
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده