2011/10/16, 03:21 PM
چي مي گين شما ا؟
من به خطر همسرم حاضرم بميرم به خدا راست مي گم
درستهدكترا گفتن مشكوك به ام اسه اما من همه جوره مبارزه مي كنم تا هميشه خوب باشه
نمي دونين تو زمانايي كه دكترا اين حرفا رو مي گفتن چه حالي داشتم فقط دعا مي كردم من مريض شم نه اون اون موقع ها نامزد بوديم اما من به خانوادم نگفتم و تو بهترين هتل شهر با بهترين امكانات 1 جشن بزرگ گرفتم براش درسته همسر عزيزم سرش گيج مي رفت اما به هر حال اني بود كه آرزوشو داشت
الانم دقيقا 15 ماه از اون روز مي گذره
يه فرمت خاصي تهيه كردم كه هر روز وضعيت همسرم رو توش ثبت مي كنم بدون اينكه بفهمه
وزنش رو دور پا و بازو اگر تغيير كرده باشه وزنش رو مواظب رژيم غذاييش هستم نمي ذارم يه ذره هم غصه بخوره و اون خوبه شكر خدا ما داريم زندگي مي كنيم بهترين زندگي رو پس شما هم مي تونيين
من هميشه مي گم دعمون كنيد تا آخر عمر هينم جوري باشم حاضرم همه ثروتم رو بدم اما اون هميشه بخنده
نگارم هميشه شاد باشه
دوستون دارم دعامون كنين
من به خطر همسرم حاضرم بميرم به خدا راست مي گم
درستهدكترا گفتن مشكوك به ام اسه اما من همه جوره مبارزه مي كنم تا هميشه خوب باشه
نمي دونين تو زمانايي كه دكترا اين حرفا رو مي گفتن چه حالي داشتم فقط دعا مي كردم من مريض شم نه اون اون موقع ها نامزد بوديم اما من به خانوادم نگفتم و تو بهترين هتل شهر با بهترين امكانات 1 جشن بزرگ گرفتم براش درسته همسر عزيزم سرش گيج مي رفت اما به هر حال اني بود كه آرزوشو داشت
الانم دقيقا 15 ماه از اون روز مي گذره
يه فرمت خاصي تهيه كردم كه هر روز وضعيت همسرم رو توش ثبت مي كنم بدون اينكه بفهمه
وزنش رو دور پا و بازو اگر تغيير كرده باشه وزنش رو مواظب رژيم غذاييش هستم نمي ذارم يه ذره هم غصه بخوره و اون خوبه شكر خدا ما داريم زندگي مي كنيم بهترين زندگي رو پس شما هم مي تونيين
من هميشه مي گم دعمون كنيد تا آخر عمر هينم جوري باشم حاضرم همه ثروتم رو بدم اما اون هميشه بخنده
نگارم هميشه شاد باشه
دوستون دارم دعامون كنين
فقط برای همه دعا کنید