آنارام و سارای عزیز پدر مادر منم مثل پدر مادرای شما دارن این موضوع رو از همه پنهان میکنن.اما بعضی وقتا که لو میرن تو دلم یه آلمه میخندم.مثلا ماه پیش که بیمارستان به خاطر حمله دومم بستری بودم اقوام و اشناها که مییومدن عیادتم تا میگفتن خدا بد نده علی چت شده پدرم میگفت معدش درد میکنه.منتها از شانس بد بابام یکی از دوستاش که خیلی زبرو زرنگ بود رو بورد بالا سرم اسم دکترمو دید و گفت این که دکتر مغزو اعصابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد بابام گفت دکتر گفته از اعصابشه که معدش درد میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد به من نگاه کردو یه چشمک زد.تا حالا بابام بهم چشمک نزده بود.نمیدونم چی شد که چشمک زد.فقط احتمال میدم از اعصابش بود که چشمک زد!!!!!!!!!!!!!!!!!! این شد که تصمیم گرفتیم اسم دکترمو از رو بورد پاک کنیم.
این یکی دیگه جدیدترین ورژن سوتیه پدرمه که به سمع و نظرتون میرسونم(دیشب با پدرم رفتیم آمپولمو بزنیم.از شانس بد ما دوست پدرمم اونجا بود.مارو دیدو اومد سلام احوالپرسی بعدش پرسید چه عجب؟پدرم گفت علی سرما خورده اومدیم آمپولشو بزنیم.دوستش cinovex رو دستم دیدو با تعجب گفت چه آمپول قشنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چرا دکترا به ما از اینا تجویز نمیکنن؟
این یکی دیگه جدیدترین ورژن سوتیه پدرمه که به سمع و نظرتون میرسونم(دیشب با پدرم رفتیم آمپولمو بزنیم.از شانس بد ما دوست پدرمم اونجا بود.مارو دیدو اومد سلام احوالپرسی بعدش پرسید چه عجب؟پدرم گفت علی سرما خورده اومدیم آمپولشو بزنیم.دوستش cinovex رو دستم دیدو با تعجب گفت چه آمپول قشنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چرا دکترا به ما از اینا تجویز نمیکنن؟