(2011/04/07, 11:21 AM)sahar نوشته است: ببینید من به این مسائلم فکر کردم به همشونسحرجان شما باید برای زندگی همه احتمالات را در نظر بگیری انشالله که به زودی درمان بیماری ام اس را داشته باشیم وهمه دوستان از حملات شدید وضعف ها وناتوانی ها به دور باشند اما شماباید برای روبرو شدن با هرشرایطی آمادگی داشته باشی وبااین دید به زندگی یه بیمار ام اسی وارد شی نه تنها به امید سلامتی
اما بیشتر به این فکر کردم که درمانه این بیماری خیلی زود پیدا میشه
بله کمابیش با این بیماری آشنا شدم و ازش اصلا ترسی ندارم
(2011/04/07, 08:27 PM)successful نوشته است: خیلی معذرت می خوام من یه کم رک هستم امیدوارم جنس مخالف ناراحت نشن.آره خانمها با گذشت تر هستنداما امروزه این کم رنگ تر شده چه بین خانمها وچه آقایون از هردو دسته را می تونیم پیدا کنیممهم اینگه دو طرف در حرفها وتصمیمشان صادقانه پیش بروند نه اینکه تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم باشن تنها در شادیها همراهی کنند
اکثر آقایون به استثنای گروه کمی از آن ها تا آخرش نمی مونند ولی در مورد خانم ها وضع امیدوار کننده تره واین ریشه در فطرت خود خواه آقایون وباگذشت خانوم ها داره.
داخل پرانتز اشاره کنم که نه زن ونه مرد هیچیک کامل نیستند واگه قرار بود تمام زوایای شخصیتی این دو رو مقایسه کنیم در مواردی برتری ها متوجه آقایون ودر مواردی برعکس خواهد بود.
من شخصا معتقدم وقتی قرارداد(پیوند زناشویی) بین دو نفر بسته می شه کسی که جا می زنه فرد کاملی نمی تونه باشه.متاسفانه تو جامعه ما ازدواج می کنیم چون باید ازدواج کنیم بدون اینکه شناخت وآگاهی کافی در زمینه تمام ابعادش داشته باشیم....
(2011/04/10, 12:51 PM)nazaninn نوشته است: قبل و بعد و وسط و کمی اینطرفتر و اونطرفتر بهانست واسه همه ادمای بهانه جو
یه بیماری مانعی واسه یه رابطه عمیق نیست هرگز
ولی اگه یه رابطه سطحی باشه همه اون زمانهای نامبرده میتونه طرفین رو به فکر و حتی جدایی سوق بده
چه بسا کسایی رو همینجا تو جمع خودمون داشتیم که متاهل بودن بعدش ام اس گرفتن و رابطشون محکمتر شده و یعضیا هم رابطشون از هم گسیخته شده اونی هم که دوران دوستی و نامزدی رو طی میکنه همینه هیچ فرقی نداره مهم عمق و ریشه اون رابطست و قدرت درک طرف مقابل
واقعا هم مهم عمق و ریشه اون رابطست و قدرت درک طرف مقابلوگرنه اگر غیر از این باشه در هر زمانی این اتفاق بیفتد فرد تنها شده ومحکوم به ترک زندگی استتنها عنصر نگهدارنده در تمامی شرایط عشق واقعی ودرک متقابل است
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده