(2011/02/19, 08:51 PM)mohamad-s نوشته است: مرسی میلو خانم از کمکتون
من ازش پرسیدم ولی اون چیزی نمیگه، نمیدونم چی میخاد، فقط میگه که نمیخاد یه نفر رو بدبخت کنه، حرفش فقط اینه
محمدآقافکرکنم اونم شمارادوست داره اما بخاطر همین دوستی نمی خوادشمارا درگیر مشکلاتش بکنه،بهش فرصت بدین والبته بهش اطمینان بدین که در همه شرایط وسختی ها همراهش هستینالبته این با گفتن تنها نیست در عمل هم مهمهچون امروزه در جامعه ماخیلیها حرف می زنند ولی وقت عمل جا می زنندامیدوارم وقتی نظر من را میخونید مشکلتون حل شده باشه وجواب بله راگرفته باشیدپایدار باشید
(2011/02/23, 12:56 PM)sahar نوشته است: به نظر من اول باید برید با طرفتون آشنا بشین با هم برین و بیاین و در مورد ام اس بهشون چیزی نگین بعد که طرف عاشقتون شد همینجوری رو هوا نمیگه چون ام اس داری خدافظ میره تحقیق میکنه بعد عاقلانه تصمیم میگیره
به نظر من قبل از بوجودآمدن وابستگی باید گفته بشه چه از طرف خانم وچه آقاچون طرف شمانیز حق انتخاب دارهبرای خودتون هم این مطلب مهمه چون ضربه جدایی بسیارسنگینهبرای دوطرف مخصوصا بیمارام اسی
(2011/02/23, 01:08 PM)nazaninn نوشته است: يه جورايي حق با توئه از يه زوايايي ايني كه ميگي خيلي منطقيه
اما يه جورايي هم يه چيزي مياد در گوش آدم وول ميخوره ميگه هر چه بادا باد تو صاف باش
هرچند اين روزا ادما از صاف بودن دارن ضربه ميخورن ولي گاهي كاريش نميشه كرد نميتوني زير پا بزاري فكرت و
هیچ چیز مثل صادق بودن در زندگی نیستهرچندبه ضررآدم باشه
(2011/02/23, 01:19 PM)sahar نوشته است: میلو جان عزیزم مگه الآن پسرا خیلیاشون نمیزارن برن؟ حتی دخترایی هم هستن که بفهمن میزارن میرن
دختره یا پسره بالاخره ضربه رو میخوره اما این راه شاید یکم اونو به فکر ببره و راحت نره
ببخشیداما بنظر من اصلا راه خوبی نیستظلم به دوطرفه
(2011/02/23, 01:22 PM)MAHDI نوشته است: من با حرفت موافق نيستم سحر خانم.نظرتون کاملا درسته چون یه بیمار ام اسی باید یه همسفر داشته باشه که بامنطق اون را انتخاب کرده باشه ودر همه شرایط همراهش باشه نه فقط از روی احساس که با اولین مشکل ترکشش کند وتنهایش بگذارهکه بدترین ضربه است
به نظرم يه حقي هم بايد به طرف مقابل داد.
مسئله به اين مهمي بايد همون روزهاي اول مطرح بشه تا صداقت طرف براي طرف مقابل به اثبات برسه. اينكه مخفيش كنيم تا طرف به ما وابسته بشه بعد بگيم اتفاقا به نظر من خطرناكه. چون تصميم به اينكه يه نفر بخواد با ام اس طرف مقابلش كنار بياد يا نه بايد كاملا عاقلانه و بدور از احساسات گرفته بشه تا بتونه هميشه و تو هر شرايطي كنارش بمونه اما اگه بخاطر احساسات و علاقه اين تصميم رو بگيره شايد در آينده مشكلاتي به همراه داشته باشه.
كسي كه بدون تحقيق ميذاره ميره خوب بذار بره زياد نبايد مهم باشه چون اون آدم با حركتش نشون داده آدم منطقي نيست. اما اگه بشه كسي رو پيدا كرد كه عاقلانه تصميم بگيره كنارت بمونه و اين تصميم از روي احساسات گرفته نشده باشه ميشه به تصميمش اعتماد كرد
(2011/02/23, 01:28 PM)sahar نوشته است: این درسته آقا مهدی ولی به نظر من آدم منطقی خیلییییی تو این زمانه کم پیدا میشه و این احساس در دختر یا پسر بودن تفاوت داره
به نظر من شاید اگه یه دختر این قضیه رو اول بفهمه بتونه باهاش کنار بیاد چون دخترا بالاخره یه جورایی با احساسترن اما یه آقا خیلی کمتر با این موضوع کنار میاد و این حقیه که از دختری که هیچ گناهی نداره گرفته میشه و ظلمیه که در حقش میشه
بعدم خیلی تصمیمها رو نباید کاملا عاقلانه گرفت ما همه با عقل و احساس زندگی میکنیم و باید با تلفیقی از این دو مورد تصمیم بگیریم
درمورد دختریاپسرهیچ فرقی نمی کنه هردو باید از اول بااین بیماری آشناباشندتابتوانندتصمیم درستی بگیرندrolleyes:
(2011/02/23, 02:06 PM)MAHDI نوشته است: دقيقا درست مي گي سحر خانمبه نکات خوبی اشاره کردیددر هرزندگی مبنای اصلی صداقته که باعث پایداری ودوام اون زندگی مشترک میشه اگر انسان(چه دخترچه پسر) درهمون اول ازطرف مقابلش بی صداقتی ببینه لکه سیاهی درذهنش بوجود میایدکه همیشه باقی خواهدموندپس نتیجه می گیریم حالت اول مزاياش بيشتر باشه. چون اگه دنبال عشق واقعي هستيم اول بايد به طرفمون و خواستش احترام بذاريم و خودمون در مرحله بعد باشيم حتي اگه به نفعمون نباشه
واقعا عشق مهمتر از عقل تو ازدواج با يه ام اسي هست
اما اين عشقي كه مي گي وقتي پيش مياد كه طرف مقابل كوچكترين حس بدي نسبت به ما پيدا نكنه. نه الان نه هيچ وقت. يعني باهاش صادق باشيم. خودتون بذارين جاي طرف مقابل. وقتي من سرم رو بالا مي گيرم مي گم ام اس دارم تو همون روزاي اول و مي گم چيزي نيست لااقل اين فكر توي اون پيدا ميشه كه اين آقا يا خانم نقطه ضعفي براي خودش قائل نيست و از طرفي به شعور من هم احترام گذاشته كه داره همين اول ميگه. حالا دو حالت داره. يا نمي تونه كنار بياد و ميره كه هيچ كدوم ضرري نكردن چون دلبسته نشدن يا ميره مي پرسه مي خونه وضعيت طرف رو مي بينه و مي مونه و عاشقش ميشه و اينجاست كه هر اتفاقيم بيفته اون حس خوبه كه گفتم هست و عشقم هست.
حالا من 3 4 ماه با يكيم كليم طرف عاشقم شده با من رويا ساخته حالا بيام بهش بگم ام اس دارم. الان اون حس قشنگه كه گفتم تاريك مي شه. اون طرف يه لحظه فكر مي كنه بخاطر خودش به من دروغ گفت يا اين قضيه براش نقطه ضعف حساب ميشه. حالا باز دو حالت داره. يا نمي تونه كنار بياد كه در اين حالت دو طرف ضربه بدي مي خورن چون هم ديگه رو دوست داشتن يا بخاطر حسش مي مونه. اما اون لكه تاريكه هميشه تو ذهنش هست.
من خودم فكر مي كنم حالت اول مزاياش بيشتر باشه. چون اگه دنبال عشق واقعي هستيم اول بايد به طرفمون و خواستش احترام بذاريم و خودمون در مرحله بعد باشيم حتي اگه به نفعمون نباشه
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده