2011/09/09, 09:10 AM
سلام
خیلی خوش گذشت
ممنون از همه همه همه
من که 12 شب رسیدم ولی خدا ام اسی هارو دوست داره مسیره لیلی تا نزدیکه خونه ما بود تا تا دم خونه تنها نبودم
آقایون حمید ....سینا...علیرضا ....فربود...بابک ...مجید...حسین ....و همه ممنون از زحماتتون
وای مریم جان و رویا جان .....من شنیده بودم که ام اس برای زیبا رویانه ولی با دیدنه شما مطمئن شدم .....خیلی خیلی خیلی ممنون که اومدین
امیدوارم خیلی زود بهبودی شمارو تو قرارهای بعدی ببینیم
ممنون ناصر واقعا شیرینی خوشمزه ای بود الان پشیمونم چرا 2 تا شیرینی بر نداشتم ...تو قراره بعدی منتظره محصولات بعدی شهرتون هستیم ....
مریم خانم ممنون از معجون خوشمزه عالی بود
ساینا جان خیلی خوش گذشت تا تهران همراهه من بودین و کلی صحبت کردیم
لیلی جان خیلی خوشحال شدم دیدمت خیلی ممنون از شما و برادرتون که منو تا خونه همراهی کردین و تنهام نذاشتین
پروانه جون خیلی خوشحال شدم دوباره دیدمتون
فافا آخرش موفق نشدی عینک یا موبایله منو بشکونی......
آقا حامد ممنون ازگلهای قشنگتون ......امیدوارم سایتون همیشه بالا سر همسر و دختره نازتون باشه
احسان هنوز در ابهام به سر میبرم ...... دمه آخر یک بستنی پیدا کردی و .......
بازم ممنون از همه ....عالی بود ....خوش گذشت
خیلی خوش گذشت
ممنون از همه همه همه
من که 12 شب رسیدم ولی خدا ام اسی هارو دوست داره مسیره لیلی تا نزدیکه خونه ما بود تا تا دم خونه تنها نبودم
آقایون حمید ....سینا...علیرضا ....فربود...بابک ...مجید...حسین ....و همه ممنون از زحماتتون
وای مریم جان و رویا جان .....من شنیده بودم که ام اس برای زیبا رویانه ولی با دیدنه شما مطمئن شدم .....خیلی خیلی خیلی ممنون که اومدین
امیدوارم خیلی زود بهبودی شمارو تو قرارهای بعدی ببینیم
ممنون ناصر واقعا شیرینی خوشمزه ای بود الان پشیمونم چرا 2 تا شیرینی بر نداشتم ...تو قراره بعدی منتظره محصولات بعدی شهرتون هستیم ....
مریم خانم ممنون از معجون خوشمزه عالی بود
ساینا جان خیلی خوش گذشت تا تهران همراهه من بودین و کلی صحبت کردیم
لیلی جان خیلی خوشحال شدم دیدمت خیلی ممنون از شما و برادرتون که منو تا خونه همراهی کردین و تنهام نذاشتین
پروانه جون خیلی خوشحال شدم دوباره دیدمتون
فافا آخرش موفق نشدی عینک یا موبایله منو بشکونی......
آقا حامد ممنون ازگلهای قشنگتون ......امیدوارم سایتون همیشه بالا سر همسر و دختره نازتون باشه
احسان هنوز در ابهام به سر میبرم ...... دمه آخر یک بستنی پیدا کردی و .......
بازم ممنون از همه ....عالی بود ....خوش گذشت
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره
پس چرا هیچ بارونی
تورو از من نمیشوره
چقدر دنیات ازم دوره
پس چرا هیچ بارونی
تورو از من نمیشوره