(2011/01/17, 01:25 PM)arash32 نوشته است: سلام بچه ها انشالله که خدا به همتون شفا بده :
من فقط میتونم بگم که همیشه صداقت رو پیش روی زندگی خود قرار بدید تا همیشه موفق بشید
البته من زنم پاره تنم یک بیمار ام اس هست ، ولی ما خیلی خوشبختیم و خیلی هم دوسش دارم و از ته دلم آرزو دارم زنم بهبودی کامل رو به دست بیاره البته خدا همه بیماران رو شفا بده الهی آمین
در ازدواج مهم اینه دوطرف بتونن بامشکلاتشان کنار بیاین،ام اس هم یه مشکله مثل بقیه چیزها نه مهمتراز آنهااگر دوطرف توجیه نباشنددرهرمسئله ای ممکنه به مشکل برخوردکنندولی اگر بااون کنار بیان وقبولش کنن میتونن خیلی خوب سالها در کنارهم به خوبی زندگی کنن.به شما آفرین میگم وبرای همسرتون آرزوی سلامتی خواستارم
(2011/01/17, 07:44 PM)shokolat نوشته است: اره کلی شاد شدم الهی چه مهربون خدابرای خانومش حفظش کنه
من اعصاب ندارم چرا میان پز میدن این ادمهای مزدوج شده به مجردها اخه درسته انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز انشالله خدا یه همسفر خوب برای شما هم بفرسته که هم شرایطت را درک کنه وهم در همه زمینه های زندگی همراه ،یاور وعاشقت باشهاونوقت شماهم به بقیه پزبدیدنیا همینه دیگه سواره را چه خبر از دل پیاده
(2011/01/18, 08:27 PM)ليلي نوشته است: سلام دوستاي نازنينم،تازه ديدم سايت از بند...دراومده!خوشحالم كه هستين مشكل من شايد به نظرتون مسخره باشه، براي خودم كه شرم آورهبعد از دو سال ام اس داشتن و تزريق بتافرون،هرچي زمان ميگذره فكر اينكه بايد قيد ازدواجو بزنم بيشتر آزارم ميده.حتي به كسايي كه ازدواج كردن حسوديم ميشهديگه دلم نميخواد برم عروسيه كسي.از شانس بد دختر مجرد تو فاميل زيادهبا اينكه عاشق تك تكشونم همش نگرانم كه يه روز همه ميرن و ليلي ميمونه و ام اسشحالا من چي كار كنم؟كسي ميدونه؟لیلی جون توهم خدایی داری امیدوارم بزودی شرایط خوبی برای ازدواج برایت فراهم بشه،همه آقایون یک جور نیستندخیلی از آقایون به خوبی طرف مقابل رادرک می کنندوباهاش کنار می آیند.خوشبخت وپایدار باشی
(2011/01/22, 05:04 PM)ليلي نوشته است: واي اين جريان انتقال به بچه ديگه چيه؟نگين تو رو خدا. كم غصه دارم حالا بايد غصه بچه يا بچه هاي نداشتمم بخورم!من از وقتي يادم مياد مادر بودم!باورتون نميشه از عروسكام بپرسين
عزیزدلم ماجرای انتقال اینقدرها هم جدی نیس ،احتمالش تاحدی است که در هر زوج سالم نیز امکانش وجود داره،هیچکدام از دکترها از ازدواج بخاطر انتقال به فرزند منع نکردند ناراحت نباش خانمی بله رابگو انشالله بچه های سالمی داشته باشی وزندگی شیرین
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده