2010/02/26, 12:27 PM
به نظر من هیچ چیز مطلقی وجود نداره و نمیشه گفت که یه انتخاب خوب همیشه خوب باقی میمونه! زندگی پر از فراز و نشیب خصوصا واسه ماها... من شخصادوس ندارم ازدواج کنم نه واسه اینکه این وضعیت رو دارم ، فقط واسه دل خودم که نگران نباشه ... از طرفی تو خودم هنوز 50% کامل بودن رو نمیبینم . دلیل سومم اینه که من میگم واسه ازدواج فقط عشق کافی نیست لازمه که اول عقل و فکر کار کنه بعد قلب به تاپ تاپ بیوفته... اما من هنوز با یه آدمی که اول عشق رو ملاک قرار نده آشنا نشدم...
در مورد ازدواج یه آدم ام اسی هم باید بگم طرف مقابل یا باید ام اس داشته باشه تا درک کنه یا باید به معنی واقعی کلمه فرشته باشه تا شرایطی که توش قرار گرفته رو باور کنه و با همسرش عجین بشه... خوش به حال اونایی که مزدوج شدن و یه فرشته دارن و کلی باهم خوشن :d
در مورد ازدواج یه آدم ام اسی هم باید بگم طرف مقابل یا باید ام اس داشته باشه تا درک کنه یا باید به معنی واقعی کلمه فرشته باشه تا شرایطی که توش قرار گرفته رو باور کنه و با همسرش عجین بشه... خوش به حال اونایی که مزدوج شدن و یه فرشته دارن و کلی باهم خوشن :d
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد و من سالها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم...:55: