2011/08/30, 08:17 AM
علی عزیز من با شما موافقم. باید هر کدوم کاری بکنیم. زنگ بزنید به هر دفتری یا مرکزی که می تونید یا بلند شید برید. من امروز نامه ای مینویسم و به انجمن ام اس برای اعتراض می دهم. اگر هر کسی پیشنهادی داره بیاد و بنویسه. در ضمن اگر کاری انجام داده که مفیده به ما هم یاد بده ما هم بکنیم. نباید منفعل باشیم . ما برای زندگی و بودنمان تا این لحظه جنگیدیم. هم با خود بیماری هم مسائل اجتماعی ناشی از بیماری و هم درد و زحمت امپول. پس اینجا هم نهایت تلاشمون را باید بکنیم. داروی نوع ایرانی به خیلیها می سازه به خیلیهام نمیسازه. علتش را هم من نمیدونم اونی که ساخته خودش بهتر میدونه. این دارو دارویی نیست که ما یکبار استفاده کنیم.اغلب لازم است که تا اخر عمر مصرف کنیم
پزشکهامون هم توصیشون اینه که داروی نوع خارجی را ادامه بدیم تا نوع دارو را عوض کنیم.اگه من داروم رو عوض کنم وحمله داشته باشم کدوم یکی از این اقایون که دستور به گرون شدن دارو دادند به کمک من می ایند؟؟؟؟؟؟
ما نمیذاریم دارو گرون بمونه.
پزشکهامون هم توصیشون اینه که داروی نوع خارجی را ادامه بدیم تا نوع دارو را عوض کنیم.اگه من داروم رو عوض کنم وحمله داشته باشم کدوم یکی از این اقایون که دستور به گرون شدن دارو دادند به کمک من می ایند؟؟؟؟؟؟
ما نمیذاریم دارو گرون بمونه.