فاطمه عزیز مثال شما درست نبود.به شما توصیه میکنم اول در همین سایت در مورد سینووکس و مراحل تهیه اون و اعتبارش تحقیق کنی تا بدون اطلاعات لازم ، در مورد داروی عده زیادی از بیماران اینطور نگی که چند نفر ناامید بشن . من بخاطر خودم نمیگم چون این حرفا روی من که کم سن و کم تجربه نیستم اثر نمیذاره، از این نگرانم که این حرفای نسنجیده روی عده ای دیگه اثر بذاره .
برای اطلاع دوستان عزیزم اینو بگم که بیمه تکمیلی من هزینه داروی خارجی رو در صورت تجویز پزشک می پردازه.
چون شما گفتین فوق تخصص های مغز و اعصاب ، من اسمشون رو خواستم .چون با توجه به نام دکترهایی که بچه ها میرن ، ندیدم هیچ کدومشون فوق تخصص باشن. همه متخصصن.قوانین سایت هم اجازه میده تمام دکترهای مغز و اعصاب رو در جای خودش معرفی کنین.
برای اطلاع دوستان عزیزم اینو بگم که بیمه تکمیلی من هزینه داروی خارجی رو در صورت تجویز پزشک می پردازه.
چون شما گفتین فوق تخصص های مغز و اعصاب ، من اسمشون رو خواستم .چون با توجه به نام دکترهایی که بچه ها میرن ، ندیدم هیچ کدومشون فوق تخصص باشن. همه متخصصن.قوانین سایت هم اجازه میده تمام دکترهای مغز و اعصاب رو در جای خودش معرفی کنین.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد