2011/08/16, 07:18 PM
برای بار هزارم به برنامه اس ام اس زدم
خدایی کسی یادش هست که باید اصرار های ما برای برنامه های آتی ادامه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این برنامه نشد برنامه های دیگه
باید از خودمون شروع کنیم و کار کنیم
به قول معروف با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
بچه ها به خدا اگه خودمون مصرانه پیگیر بشیم میشه
به خدا میشه
نشینیم سر جامون و بگیم فرهنگ ها غلطه
دیروز تو ابهر افسر من رو گرفت به خاطر کمربند!!!!!!! تازه نشسته بودم تو ماشین راه بیوفتم و دو قدم اون طرف تر برم سراغ یه بقالیه دیگه
خلاصه کلی اصرار کردم که جریمه نکنه دوستم هم باهام بود
یهویی یه جرقه ای تو مغزم زد
من از دکترم یه نامه گرفتم که واسه خلافی ماشینم ببرم شورای حل اختلاف تا خلافی ورود به طرح رو شاید کم کنن که البته دیگه استفاده نشد برای این مورد
خلاصه یه دفعه گفتم بزار این رو بهش نشون بدم ( تا حالا تو هیچ مورد مشابهی استفاده نکرده بودم ) فقط هم قصدم این بود که ببینم برخورزدش چه جوریه
اون رو که خوند گفت واسه فلان ماهه ( الان خودم هم یادم نیست که کی گرفتم ) گفتم اقا چه فرقی می کنه
گفت خوب بهتر که میشه
گفتم اقا شما اصلا می دونی ام اس چیه؟؟؟؟پ
گفت اره می دونم یه بیماریه عصبیه که رو نخاع هم تا ثیر داره
واااااااااااااااای انقدر ذوق داشتم که می خواستم بگم اقا هزار تا هم جریمم کنی بازم جریمه کن
بعد یهویی گفت که به مرور فلج می شن
حالا خودتون قیافه ی من رو فرض کنید که چه تغییر چهره ای در صورتم مشاهده میشه
فکر کنم بدونید می خواستم چه بلایی سرش بیارم
فقط بهش گفتم اقا کلی عقبی که آخه
گفتم یه لطفی کن حتما مطالعاتت رو در مورد این بیماری به شدت ببر بالا تا دوباره یه روزی به کسی از این حرف ها نزنی که خدایی نکرده بهت بخندن
آهاآهاآهاآهاآها
اولش بهم گفت شما که از من سالم تری
بازم ازش خوشم اومد به شدت
خلاصه اینکه بهش گفتم حیف که الان باید برم دانشگاه و گرنه در عرض 5 دقیقه اطلاعات نصفه و چیزایی که شنیدی رو برات روشن می کردم
برگ جریمه رو که داد دستم بهش گفتم باید قول بدین که بیشتر مطالعه داشته باشین چون همه مثل من نیستن که تو چشاشون نگاه کنی و بگی فلج میشی و هیچ نگن ها
گفت چشم حتما مغذرت می خوام
خدایی کسی یادش هست که باید اصرار های ما برای برنامه های آتی ادامه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این برنامه نشد برنامه های دیگه
باید از خودمون شروع کنیم و کار کنیم
به قول معروف با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
بچه ها به خدا اگه خودمون مصرانه پیگیر بشیم میشه
به خدا میشه
نشینیم سر جامون و بگیم فرهنگ ها غلطه
دیروز تو ابهر افسر من رو گرفت به خاطر کمربند!!!!!!! تازه نشسته بودم تو ماشین راه بیوفتم و دو قدم اون طرف تر برم سراغ یه بقالیه دیگه
خلاصه کلی اصرار کردم که جریمه نکنه دوستم هم باهام بود
یهویی یه جرقه ای تو مغزم زد
من از دکترم یه نامه گرفتم که واسه خلافی ماشینم ببرم شورای حل اختلاف تا خلافی ورود به طرح رو شاید کم کنن که البته دیگه استفاده نشد برای این مورد
خلاصه یه دفعه گفتم بزار این رو بهش نشون بدم ( تا حالا تو هیچ مورد مشابهی استفاده نکرده بودم ) فقط هم قصدم این بود که ببینم برخورزدش چه جوریه
اون رو که خوند گفت واسه فلان ماهه ( الان خودم هم یادم نیست که کی گرفتم ) گفتم اقا چه فرقی می کنه
گفت خوب بهتر که میشه
گفتم اقا شما اصلا می دونی ام اس چیه؟؟؟؟پ
گفت اره می دونم یه بیماریه عصبیه که رو نخاع هم تا ثیر داره
واااااااااااااااای انقدر ذوق داشتم که می خواستم بگم اقا هزار تا هم جریمم کنی بازم جریمه کن
بعد یهویی گفت که به مرور فلج می شن
حالا خودتون قیافه ی من رو فرض کنید که چه تغییر چهره ای در صورتم مشاهده میشه
فکر کنم بدونید می خواستم چه بلایی سرش بیارم
فقط بهش گفتم اقا کلی عقبی که آخه
گفتم یه لطفی کن حتما مطالعاتت رو در مورد این بیماری به شدت ببر بالا تا دوباره یه روزی به کسی از این حرف ها نزنی که خدایی نکرده بهت بخندن
آهاآهاآهاآهاآها
اولش بهم گفت شما که از من سالم تری
بازم ازش خوشم اومد به شدت
خلاصه اینکه بهش گفتم حیف که الان باید برم دانشگاه و گرنه در عرض 5 دقیقه اطلاعات نصفه و چیزایی که شنیدی رو برات روشن می کردم
برگ جریمه رو که داد دستم بهش گفتم باید قول بدین که بیشتر مطالعه داشته باشین چون همه مثل من نیستن که تو چشاشون نگاه کنی و بگی فلج میشی و هیچ نگن ها
گفت چشم حتما مغذرت می خوام
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!