2011/08/15, 11:14 PM
(2011/08/15, 10:57 PM)ناصر1333 نوشته است: با سلام. من فکر می کنم اولین چیزی که انسان در زندگی می بایست یاد بگیرد این است که وقتی دچار مشکلی شد آن مشکل را حل کند اگر خودش میتواند حل کند چه بهتر و اگر نمی تواند به متخصصان و افرادی که می توانند آن را حل کنند مراجعه کند و قبل از آنکه مشکل حل شود در فکر چیز دیگری نباشد مثلا اگر فوتبالیستی پایش شکسته حرف زدن در باره اینکه چگونه باید بازی کند یا پاس دهد بیهوده است زیرا اولویت معالجه پای اوست.در بیماریها هم اینگونه است قبل از اینکه بیماری معالجه شود به فکر ازدواج افتادن درست نیست ممکن است گفته شود بعضی بیماریها غیر قابل علاج هستند من عرض میکنم هم اکنون و هم در گذشته طب سنتی به علت بیماریها توجه کرده و عوامل بیماریهای لا علاج را پیدا کرده است و معالجه آنها رفع آن عوامل است منتها مردم عادت کرده اند چیزی را که طب امروزی قبول ندارد قبول نکنند همانطور که در گذشته مردم براساس عادت دکترهای جدید را قبول نمی کردند و پیش حکیم باشی های سنتی میرفتند ولی بتدریج پذیرفتند و ارزش طب امروزی را درک کردند. امروزه هم مثل گذشته بسیاری از پزشکان و به دنباله روی از آنان بسیاری از مردم به طب سنتی و بویژه طب قرآنی که علل و درمان بسیاری از بیماریهای لاعلاج از نظر پزشکی مدرن را پیدا کرده و با کمترین هزینه معالجه میکند بی توجه هستند و حاضر به امتحان درمانهای این طب قرآنی نیستند ولی حاضر هستند که بیماری را تحمل کنند و به طب قرآنی بی توجه باشند و آن وقت با وجود بیماری به فکر ازدواج میافتند من معتقدم بهتر است بیماران عزیزی که ام اس دارند درمان آقای جمشید خدادادی را امتحان کنند ضرر ندارد.بعد وقتی که کاملا بیماری بر طرف شد ازدواج کنند و از زندگی خود بیشتر لذت ببرند.متشکرم.
لطفا از بردن نام پزشکان و توصیه آنها به کاربران دیگر خودداری نمائید
... Forever trusting who we are , And nothing else matters