2011/08/15, 11:27 AM
(2011/08/15, 10:58 AM)tabasom نوشته است: ممنون از فاطیما وشبگرداگه ازدواج ازدواج درستی باشه وقتی مشکلی در هر موردی پیش بیاد هر دو ناراحت میشن و خود به خودم استرس هست ضمنا من خودم به عنوان یه امسی رو کاملا یه ادم قابل اتکایی میدونم
(2011/08/15, 09:16 AM)doght123 نوشته است: به نظر من که اصلن ارامش تو ازدواج به این ربطی نداره که دو طرف ام اس داشته باشن یا نه
اتفاقا داره.همه دنبال آرامشیم مگه نه؟
وقتی هر دو این مشکلو داشته باشن سخته.فک کن وقتی یکیشون به مشکل بخوره چی میشه؟
خب طرفه مقابل هم اذیت میشه استرسشم زیاد میشه.
اما وقتی کسی کنارت باشه که این مشکلو نداشته باشه حداقل خیالت راحته که یکی هست کنارت که بتونی بهش تکیه کنی و دستتو بگیره.
البته همه ما خدا رو داریم.
(2011/08/15, 09:50 AM)elahe نوشته است: به نظر من باید گفته بشه ولی اینو قبول دارید که دخترها با این موضوع که طرف ام اس داره کمتر مشکل دارن نسبت به پسرها مخصوصا وای به روزی که مامان پسره باخبر بشه دختر ام اس داره تمام تلاششو از مخالفت گرفته تا حلال نکردن شیر و ... انجام میده که ازدواج صورت نگیره (البته بعضی هاشون بلا نسبت مادرشوهر شما خانم های متاهل) یکی نیست بگه تو مطمئنی پسرت در اینده دچار مشکلی نمیشه کمتر خانواده ای پیدا میشن که با این موضوع منطقی برخورد کنن
موافقم با شما.ولی خدا همیشه هست.هر کاری ازش بر میاد.
درسته ما دخترا خیلی ماهیم.
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد