2014/07/24, 01:18 AM
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید وتاثیرش برروندام اس چه جوری بوده?
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید?تاثیرش برروند ام اس چه جوری بوده?
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/07/24, 01:18 AM
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید وتاثیرش برروندام اس چه جوری بوده?
2014/07/24, 02:38 AM
من لوپوس هم دارم که 6 بار با داروی سیکلوفسفماید شیمی درمانی شدم
البته در زمان شیمی درمانی به خاطر هماهنگ نبودن نوع درمانها و اختلال با دارهای ام اس آمپول های ام اسم قطع شده بود که متاسفانه در اون زمان من حمله داشتم که به نظر دکتر عظیمی و حمله مجددم قطع شیمی درمانی و شروع آمپول ضروری بود ، به هر حال فعلا لوپوسم در مرحله خاموش است چون دوز شیمی درمانی بالا بود ، برای من دیگه آخر بد شانسی بود که دوتا بیماری مربوط به سیستم ایمنی بدن داشته باشی ولی درمان هیچ کدوم هم با هم جور در نمیومد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
![]()
2014/07/24, 11:30 PM
یه زمانی به منم گفته بون که مینور هستم. البته من که چیزی حس نکردم و در خودم ندیدم. یه دکتری گفته بود
![]() یه زانوم نرمی غضروف داره. بعدش برخی بی حسیای پام که ناشی از ام اسه، کنار گرفتن این دو در کنار هم، گاهی در نشست و برخاست اذیتم میکنه. گاهی ![]() چشمام هم ضعیف هم آستیگماته و گاهی با حمله ی ام س اشتباه میگیرمش ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/07/25, 02:03 AM
خدارو شکر پاکه پاکم
![]() تازه ؛ ام اس که بیماری نیست ...من که خیلی دوسش دارم .
اگه شد ، شد ، اگرم نشد میرم آلمان ...
![]()
2014/07/25, 11:07 AM
بهجت دارم که مربوط به سیستم ایمنی بدنِ و اون هم مثل ام اس درمان قطعی نداره و الان بهجت من خاموشِ . کمر درد دارم که مربوط به دیسکمِ .گردن درد دارم .کم خونی دارم .چشمم درد می کنه .یه کتاب میشه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2014/07/25, 01:49 PM
من که خوبم
![]() ![]() ![]() مگه ام اس مریضیه ؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() چرا با احساسات ادم بازی میکنید ام اس چیه ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() اهااااااااااان منظورتون اس ام اسه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live ![]()
2014/07/25, 02:06 PM
خواهرم کلسترول خون هم داره
2014/07/25, 05:19 PM
تریگلیسرید بالا
افتادگی دریچه میترال ![]() ![]() نمیدونم چه تاثیری داره فقط میدونم درد زیادی توی دست و پاهام دارم
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری , با خبر باش که پژمردن من آسان نیست... گرچه دلگیر تر از دیروزم , لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ... زندگی باید کرد ....
2014/07/25, 05:25 PM
سنگ کلیه هم دارم
![]() دردش وحشتناکه ![]()
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |