2014/07/24, 01:18 AM
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید وتاثیرش برروندام اس چه جوری بوده?
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید?تاثیرش برروند ام اس چه جوری بوده?
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/07/24, 01:18 AM
بجزام اس چه بیماریه دیگه ایی دارید وتاثیرش برروندام اس چه جوری بوده?
2014/07/24, 02:38 AM
من لوپوس هم دارم که 6 بار با داروی سیکلوفسفماید شیمی درمانی شدم
البته در زمان شیمی درمانی به خاطر هماهنگ نبودن نوع درمانها و اختلال با دارهای ام اس آمپول های ام اسم قطع شده بود که متاسفانه در اون زمان من حمله داشتم که به نظر دکتر عظیمی و حمله مجددم قطع شیمی درمانی و شروع آمپول ضروری بود ، به هر حال فعلا لوپوسم در مرحله خاموش است چون دوز شیمی درمانی بالا بود ، برای من دیگه آخر بد شانسی بود که دوتا بیماری مربوط به سیستم ایمنی بدن داشته باشی ولی درمان هیچ کدوم هم با هم جور در نمیومد
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
2014/07/24, 11:30 PM
یه زمانی به منم گفته بون که مینور هستم. البته من که چیزی حس نکردم و در خودم ندیدم. یه دکتری گفته بود
یه زانوم نرمی غضروف داره. بعدش برخی بی حسیای پام که ناشی از ام اسه، کنار گرفتن این دو در کنار هم، گاهی در نشست و برخاست اذیتم میکنه. گاهی چشمام هم ضعیف هم آستیگماته و گاهی با حمله ی ام س اشتباه میگیرمش
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/07/25, 02:03 AM
خدارو شکر پاکه پاکم
تازه ؛ ام اس که بیماری نیست ...من که خیلی دوسش دارم .
اگه شد ، شد ، اگرم نشد میرم آلمان ...
2014/07/25, 11:07 AM
بهجت دارم که مربوط به سیستم ایمنی بدنِ و اون هم مثل ام اس درمان قطعی نداره و الان بهجت من خاموشِ . کمر درد دارم که مربوط به دیسکمِ .گردن درد دارم .کم خونی دارم .چشمم درد می کنه .یه کتاب میشه اگه همه ی درد هام رو بنویسم کلکسیون درد هستم. امیدم به خداست راستی در کنار اینها ام اس هم دارم که گم شده در بین این همه درد
2014/07/25, 01:49 PM
من که خوبم
مگه ام اس مریضیه ؟؟؟؟؟؟ چرا با احساسات ادم بازی میکنید ام اس چیه ؟؟؟ اهااااااااااان منظورتون اس ام اسه غیر از اس ام اس زنگ خور هم دارم البته نه زیاد If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live .without you
2014/07/25, 02:06 PM
خواهرم کلسترول خون هم داره
2014/07/25, 05:19 PM
تریگلیسرید بالا
افتادگی دریچه میترال نمیدونم چه تاثیری داره فقط میدونم درد زیادی توی دست و پاهام دارم
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری , با خبر باش که پژمردن من آسان نیست... گرچه دلگیر تر از دیروزم , لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ... زندگی باید کرد ....
2014/07/25, 05:25 PM
سنگ کلیه هم دارم
دردش وحشتناکه
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
10 مهمان |